Rockekokkene feirer 25 år med mer rock

Rockekokkene feirer 25 år med mer rock

Palace Grill markerer 25 år med et av landets mest rocka kjøkken med å bli festivalrestaurant på Tons of Rock på Ekebergsletta i Oslo 27.-29. juni.

Palace Grill fyller 25 år og Tons of Rock flytter til hovedstaden. Det er foranledningen til at Palace grill samarbeider med cateringfirmaet foodoccasion om å lage et eget restaurantlokale på festivalen.

- Det skal smelle, lover daglig leder for pop-up-restauranten, Fabian Lübbe Løvseth.

- Vi liker å se på oss selv som utradisjonelle. Vi skal være best i klassen med all vår personlighet og kunnskap. Når vi nå fikk sjansen til å kokkelere til det kuleste festivalpublikummet, og med Kiss, Volbeat og Def Leppard, for bare å nevne noen på scenen like ved oss, ja, da kunne vi ikke hatt bedre arbeidsforhold. Vi lover en skikkelig rocka meny som skal smelle, med tons av digge råvarer!

Denne stjernekokken lar seg inspirere av Kiss

Denne helgen i juni kommer glamrocklegendene Kiss til Oslo. Og samtidig serverer Palace Grill-kokkene rocka mat. Foto: Goran Jakus Photography

Ansvarlig fra Tons of Rock, Dan Marius Nordhagen, kunne ikke vært mer glad for at det nettopp er Palace Grill som skal ta festivalmaten til nye høyder. - Vi tilbyr tre fullstappa dager på Ekeberg hvor musikken, men også det sosiale står i høysete. At vi nå kan tilby publikummet vårt en fireretters meny, med en av de mest legendariske og beste kjøkken i byen, er utrolig kult. Palace Grill kler festivalen godt, og er et nydelig supplement til all den andre maten du også får servert på arenaen. Her er det mat for alles smaker og lommebøker.

Booking skjer samtidig med billettbestilling. Hver dag kan 150 publikummere, fordelt på tre sittinger, nyte denne 4- retters-menyen:

  • Grillet kveitetartar fra Hjelmeland, tataki, vårløk, fennikel espuma, crisp
  • Foiegras terrine med brioche, servert med søtt og salt
  • Okse entrecote grillet og servert med rødvinskokt løk, sommersopp og asparges, rødvinsglace og rosmarin
  • Sjokoladeterrine med pasjonsfrukt, servert med bringebær og Vahlrona-nougat

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen