Roser i glasset

Den voldsomme og til tider svært parfymerte gewürztraminer er ikke alles favoritt. Det finnes imidlertid løsninger for den som vegrer seg mot roseduft i glasset.

Nå kan du gratis få godbiter i pollisten som e-post. Se lenger ned for mer informasjon.

Aase Jacobsen Foto: Eva Brænd

Alsace-produsentene Léon Beyer og Anne-Marie Schmitt lager gewürztraminere som er enten komplekse uten å være overmektige eller elegant og slanke uten å miste særpreget. Dette er dessuten utgaver som gjør seg veldig godt på matbordet.

Men det er ikke bare gewürztraminer som kommer fra disse hendene. Også rieslingene tilfredsstiller den mest kresne. Her er godbiter til et helt måltid.

Bestill vinen med en gang
Ønsker du å bestille vinen trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Godbiter i pollisten som e-post:
Hver onsdag , altså én dag før alle andre kan lese om det, får du som abonnerer på godbiter i pollisten en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Dersom du allerede er abonnent på Ukens vin (før 06.09.06) vil du automatisk også motta godbiter i pollisten . Les mer her (klikk) og bli abonnent.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen