Røverkjøp under treet

Ukens vin ikke bare dufter av jul - den er dessuten en veldig god kandidat til flasken som skal ligge under juletreet.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Vin som julegave, spesielt til forretningskontakter, er en utfordring. Mange velger av kostnadshensyn, eller av manglende viten, en billig og enkel vin. Kliner på en egenprodusert etikett og er fornøyd med seg selv.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Unngå skuffelse
Mottakeren på sin side tror kanskje dette er edle saker som bør legges til side i påvente av at undre skal skje. Som regel skjer de ikke. Sannsynligvis blir opplevelsen svært middelmådig, med en skuffet kunde som resultat. Og da er jo gaven egentlig bortkastet.

Mye glede
Med Saint Cosme Côtes du Rhône 2013 (56237) kommer du til å bli husket lenge.

Både om den heldig mottaker velger å knerte flasken allerede på juleaftenen til pinnekjøttet , eller om den legges i kjelleren et par-tre år eller mer. Den skaper nemlig like mye glede hver gang den blir trukket opp.

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
 

Saint Cosme Côtes du Rhône 2019

Produsent:
Ch. St. Cosme
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Frankrike
Område:
Rhône
Pris:
194,90 kr
Varenummer:
5623701
85 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin på mobilen - som MMS, SMS og WAP

Ukens vin på MMS: Send UKENS til 2004 , og du mottar Ukens vin - med bilde og fyldig tekst - én uke før publisering. Les mer her (klikk)

Ukens vin på SMS: Send VARSLE UKENSVIN til 1986 , og du mottar Ukens vin som kortfattet tekstmelding til din mobiltelefon hver uke. Les mer her (klikk)

Ukens vin på WAP: Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen