Samarbeid om smak

Det internasjonale smak- og kvalitetsinstituttet (iTQi) innleder et strategisk samarbeid med to europeiske kokkeorganisasjoner.

The International Taste & Quality Institute, iTQi, skal samarbeide med britiske Academy of Culinary Arts og spanske Federación de Asociaciones de Cocineros (FACYRE).

Avtalen gjør at utvalgte medlemmer av disse to anerkjente organisasjonene for profesjonelle kokker skal delta aktivt i juryen under iTQis årlige smakinger.
 
Academy of Culinary Arts er Storbritannias ledende profesjonelle forening for kokker og konditorer. Organisasjonen har prinsen av Wales som sin høye beskytter.
 
Den spanske Federación de Asociaciones de Cocineros har 21 regionale undergrupper og har flere enn 8 000 medlemmer.

Ekspertise
- Vi er spesielt fornøyd med å bli knyttet nært opp til iTQis evalueringsprosess når det gjelder smaking, og å promotere den beste maten og de beste drikkevarene. Vår ekspertise er bygget opp over mange år og vil bidra til at iTQis rykte som uavhengig og profesjonell vil gjenoppstå, sier organisasjonens president Salvador Gallego i en pressemelding.
 
iTQi er verdens ledende uavhengige organisasjon for kokker og sommelierer. Hovedjobben er å dømme, hedre og promotere mat og drikke av aller beste kvalitet.

Produktevalueringen blir gjort av juryer som er sammensatt av anerkjente europeiske kokker, eksperter på drikke og sommelierer, medlemmer av europas 10 mest prestisjefylte kulinariske organisasjoner og foreningen Association de la Sommellerie Internationale, som har flere enn 40.000 medlemmer over hele verden.
 
Promotering
Utmerkelsen The Superior Taste Award, som blir gitt av iTQi, blir brukt av hundrevis av multinasjonale og lokale selskaper i flere enn 60 land. Utmerkelsen blir brukt til å promotere mat- og drikkeprodukter. Utmerkelsen gjør at produsenter og salgsledd blir knyttet opp til kvalitet når det gjelder smak - noe som er viktig for konsumentene.
 
Allerede nå er det mulig å levere produkter til Superior Taste Award 2007.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen