Setter Instagram på menyen

Setter Instagram på menyen

Noen restauranter hater at gjester tar bilder av maten. Comodo i New York vil ha mer av det.

For tre uker siden åpnet Comodo i SoHo på Manhattan. På menyen star latinamerikansk mat – og en oppfordring til gjestene om å ta og dele bilder av maten de får servert.

Restauranten kaller nyvinningen for en Instagram-meny. Comodo har nemlig opprettet hashtagen #ComodoMenu i den populære foto- og deletjenesten Instagram. Nå oppmuntrer de gjester til å bruke den til å dele bilder og sin egen omtale av maten.

Dermed går restauranten den andre veien enn mange andre restauranter, som ser på fotograferende gjester som en plage.

LES OGSÅ: Legg igjen telefonen – få rabatt

– Folk elsker å fotografere mat og dele bildene på sosiale medier når går ut på byen. I stedet for å mislike fenomenet, vil vil heller snu det til noe positivt. Vi oppmuntrer gjester til å dele bilder og spre ryktet om oss. Det er også et flott hjelpemiddel for andre gjester når de skal bestille fra menyen, sier eieren Felipe Donnelly til Mashable.com.

– Vi har fått masse ros for tiltaket, folk synes det er smart og kreativt, sier Donnelly til nettstedet.

Forsiden akkurat nå

Apéritifs Vinskole

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning, smaking og eksamen for kun 5450

Vi har fått mulighet til å redusere prisen betraktelig på Apéritifs vinskole. Du får nå fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, smaking av til sammen 50 viner, avsluttende eksamen og diplom. Les hele saken

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen