Skal skape noe spesielt

Mikael Forselius satser på å skape noe spesielt ved Røros Hotell.
Redaksjonen
27 August 2008 - 14:00

- Vi skal bli den store hotellopplevelsen på fjellet i Skandinavia, sier Forselius.
 
Han er fortsatt hotelldirektør ved Quality Hotell & Resort Røros, men fra 1. januar ved Røros Hotell.
 
Ikke kjede
Da skal han ha sørget for at ikke bare navnet er skiftet ut, men alt som har hatt med hotellets kjedetilknytning å gjøre. I stedet skal det fremstå med en helt ny og unik profil som gjennomsyrer hele hotellet.
 
Ved hjelp av blant andre Form til fjells bygger hotellet opp sin helt spesielle identitet som skal gå igjen og gjenkjennes i alt som har med hotellet å gjøre,
 
- Vi skal prøve å gjenskape Rørospreget i hotellet, sier Forselius til Fjell-Lom.
 
Røros overalt
Preget skal gå igjen i logo, interiør, presentasjonsmateriell, i form og farger.
 
 I tillegg har det pågått en stadig oppussing og oppgradering av hele hotellet, ikke minst kjøkkenet. Etterhvert blir det også nytt inngangsparti. Og i tillegg til hotellet, står nå Vertshuset for tur til omfattende oppussingsarbeider.
 
Reiselivsmotor
- Vi skal igjen bli en motor i reiselivet, ikke bare på Røros, men også i Norge, sier Forselius. Vi må være med på å videreutvikle produktet Røros, formidle det positive og spennende i produktet vi har å by på.
 
På hotellsiden er den største utfordringa å øke belegget. Det vil for hele året i år ligge på rundt 55-57 prosent. Selv om det er en pen øknig fra i fjor, er det alt for dårlig, mener Forelius.
 
Med et mer målrettet markedsføringsarbeid, ser han at høsten og resten av året tegner bra, men målsettingen er å komme opp på rundt 70 prosent.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør noe nytt med grillkyllingen
Dagens rett

Gjør noe nytt med grillkyllingen

Når du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her