Nyttig funksjon: Slik husker du dine favoritter
(RockStyleConMan)

Nyttig funksjon: Slik husker du dine favoritter

Her får du hjelp til å huske hvilke viner du likte så godt og som du gjerne vil kjøpe igjen.

Husker du navnet på den gode vinen, ølet eller brennevinet du drakk for tre uker siden? Eller vil du huske navnet på Ukens vin fra aperitif.no slik at du kan kjøpe den neste uke? Her er løsningen som husker for deg.

Navnene på polvarer går lett i glemmeboka. Det erfarer de aller fleste av oss. Så vandrer vi rundt på polet og er ikke i stand til å finne akkurat den flaske vi er på jakt etter.

Du har det på mobilen

Med vår gratisløsning går det som en lek fordi du har navnet på mobilen enten det er vin, øl eller brennevin du leter etter.

Trykk på hjertesymbolet når du går inn på selve vurderingen av vinen, ølet eller brennevinet så ligger navnet og varenummeret der når du har bruk for det. Med det er mye lettere å spørre betjeningen på polet om å hjelpe deg.

Her kan du registrere deg. Det er gratis

Du bør utnytt alle de gode mulighetene i Mine sider

Din egen kokebok med oppskrifter
Din online kokebok er din private som du kan logge deg på hjemmefra, på jobben og hos venner. Du får handleliste tilsendt på epost hvis du ønsker det. Din personlige kokebok er alltid tilgjengelig

Du har også din egen Bartender
Den er din private og hvor du kan ta vare på alle de drinkoppskriftene du ønsker å beholde. Legg til oppskrifter med et klikk fra aperitif.no

Oversikt over viner du har tatt vare på eller smakt
Nå har du tilgang til din egen digitale vinkjeller på nettet der du kan lagre opplysninger om de vinene du har spart på eller har smakt. Uansett hvor i verden du måtte befinne deg, kan du logge deg inn og legge inn nye opplysninger eller nye viner.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen