Slik lager du perfekte cocktails

Kurs i cocktails på Bar Bastard

(Predrag Vuckovic)

Slik lager du perfekte cocktails

Cocktails er i vinden som aldri før og på dette kurset vil du lære å mikse deg frem til den perfekte cocktail sammen med Bølgen & Mois egen barsjef, Eirik Ugelstad.

Det er lenge siden cocktails bare var små paraplyer, sterke farger og kunstige tilsetninger, heldigvis! Nå handler det om nøyaktig tilmålte enheter av godt brennevin, vin eller øl sammen med gode råvarer i form av frukt, grønt og krydder som virkelig kan by på spennende smaker. Men det å lære seg å mikse gode drinker eller å bli en "mixologist", som de beste bartenderne kalles, krever mye og lang trening.

Barsjef og mixologist i Bølgen & Moi, Eirik Ugelstad, vil lære deg det du trenger og litt til for å imponere med cocktails på hjemmebane. Eirik har en lang karriere bak seg som bartender og har de siste åtte årene vært en av Bølgen & Mois fremste nøkkelpersoner med bar som spesialområde. 

Bar Bastard på Bølgen & Moi Tjuvholmen.

På dette kurset får du virkelig prøvd deg frem og lært mer om det å mikse en perfekt drink. Både klassiske og mer moderne cocktails står på menyen.

Kommende kurs

Til toppen