Matkurs og vinkurs

Matkurs 2. mars

Slik lager du perfekte fiskeretter

Slik lager du perfekte fiskeretter

Profesjonelle kokker lærer deg alle triksene slik at dine fiskeretter blir perfekte - hver gang.
04 September 2015 - 12:46

Apéritifs Matkurs er unike. Her er du selv med og lager maten fra bunnen sammen med landets beste kokker. Vi kan love deg at etter dette kurset er du en perfekt fiskekokk. Du lærer alt om de forskjellige metodene profesjonelle kokker bruker for å tilberede fisk.

Kokkene viser forskjellen på rund og flat fisk, hva du kan gjøre med de forskjellige stykningsdelene og hvilke kjernetemperaturer som gjelder for de ulike fiskeartene.

Du får førstehånds erfaring med forskjellige teknikker, behandling av råvarene og temperaturer som kreves for et optimalt resultat. Kokkene lærer deg også fremgangsmåten og triksene for å oppnå beste mulig resultat med ulike tilberedningsmetoder. I tillegg vil du lære flere ulike speketeknikker.

Du skal også være med å lage gode sauser som passer perfekt til fisk. Underveis i kurset vil alle få smake på det som lages sammen med forskjellige garnityrer som kokkene har forberedet. Det vil også bli servert vin som er tilpasset maten.

Kvelden avsluttes med en deilig måltid hvor man sammen med kveldens læremestere i fred og ro oppsummerer kveldens økt.

Etter dette kurset kan du trylle frem de lekreste fiskeretter og imponere alle i omgangskretsen.

Se alle våre kurs her

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Mjøderiet gir mjød til folket
+

Mjøderiet gir mjød til folket

Bak en blå lagerport finnes tønner, tanker og esker fylt med en eldgammel kulturdrikk som venter på å få spredd sitt gode rykte: Mjøderiet, det første mikrobryggeriet i Norge som satser fullt ut på mjød.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Denne unike is-sideren er laget for evigheten
+
Tester
Nyheter øl, sider, alkoholfritt og brennevin basis BU mars 2023

Denne unike is-sideren er laget for evigheten

Den er en av i alt 90 produkter fra et bredt spekter av drikke, men som ikke er vin, testet i den siste tiden. I basisutvalget eller for bestilling. Mye spennende for påsken, inkludert påskeølet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

La deg friste av marsutgaven av Aperitif magasin 2023
+

La deg friste av marsutgaven av Aperitif magasin 2023

Lillehammers finie dining-restaurant, Elv, er avlagt et besøk. Vi har også vært i Tsjekkia og Slovakia, på Martinique og Santorini, hos Bartolo Mascarello og avdekket en av Italias andre hemmeligheter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du ferskt kjøtt og suppe
Dagens rett
Ferskt kjøtt og suppe

Slik lager du ferskt kjøtt og suppe

Hva smaker vel bedre på en kald vinterdag en en rykende varm kjøttsuppe?

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Mjøderiet gir mjød til folket
+

Mjøderiet gir mjød til folket

Bak en blå lagerport finnes tønner, tanker og esker fylt med en eldgammel kulturdrikk som venter på å få spredd sitt gode rykte: Mjøderiet, det første mikrobryggeriet i Norge som satser fullt ut på mjød.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Denne unike is-sideren er laget for evigheten
+
Tester
Nyheter øl, sider, alkoholfritt og brennevin basis BU mars 2023

Denne unike is-sideren er laget for evigheten

Den er en av i alt 90 produkter fra et bredt spekter av drikke, men som ikke er vin, testet i den siste tiden. I basisutvalget eller for bestilling. Mye spennende for påsken, inkludert påskeølet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Se alt det spennende du kan bli med på fremover
Matkurs og vinkurs

Se alt det spennende du kan bli med på fremover

De neste månedene har vi planlagt mange spennende vinsmakinger og andre arrangementer du ikke vil gå glipp av.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Overrask med en litt annen vri på pizzaen i kveld
Dagens rett
Laksepizza

Overrask med en litt annen vri på pizzaen i kveld

Du blir garantert overrasket over smaken på denne pizzaen som altså ikke er en pizza.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik serverer du falukorv til middag
Dagens rett
Falukorv i form med tomater, rødløk og poteter

Slik serverer du falukorv til middag

Falukorv brukes for det meste som pålegg, men kan fint brukes til middag. Men den milde smaken trenger hjelp av andre ingredienser. Denne oppskriften er veldig lett å fikse.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

La deg friste av marsutgaven av Aperitif magasin 2023
+

La deg friste av marsutgaven av Aperitif magasin 2023

Lillehammers finie dining-restaurant, Elv, er avlagt et besøk. Vi har også vært i Tsjekkia og Slovakia, på Martinique og Santorini, hos Bartolo Mascarello og avdekket en av Italias andre hemmeligheter.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her