Matkurs og vinkurs

Vinmesse 27. september i Oslo

Ikke gå glipp av årets vinmesse, under en uke igjen

Ikke gå glipp av årets vinmesse, under en uke igjen

Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
21 September 2022 - 11:05

Årets BEINSPIRED-messe går av stabelen 27. september på Grand Hotel i Oslo. Kom og opplev inspirerende og dyktige vinprodusenter fra hele verden. La deg begeistre av bredden og kvaliteten, alt fra store internasjonale produsenter til små familiedrevne vingårder.

Du kan også melde deg på unike masterclasses hvor du får en times foredrag sammen med smaking av viner. En reell sjanse for å lære litt ekstra! Den første vil være med Baron de Ley, en av de bedre produsentene i Rioja, her får du smake noen av deres viner og får førstehånds kunnskap om Rioja på kjøpet. Litt senere er det en masterclass med Henkell Freixenet, en av verdens største produsenter av musserende vin. Påmelding til messen og masterclass finner du litt lenger ned på siden! Husk at du må ha billett til messen for å kunne komme inn på Masterclass.

Be Inspired Logo_farge 2022.png [45.05 KB]
Denne kvelden vil du kunne gå fra bord til bord og smake det du selv måtte ønske, og samtidig bli kjent med fagfolk og produsenter.
Her blir det alt fra de lekreste roséviner, til komplekse rødviner, elegante hvitviner og deilige champagner. Det vil være flere hundre forskjellige viner tilgjengelig, og garantert mange som vil falle i smak. Grip muligheten til å utforske gamle klassikere og finn nye favoritter.

Her er noen av de produsentene du kan møte på Grand Hotel: Byrne Vineyards, Regnard, Ladoucette, S.A. Prüm, Champagne Bollinger, Hugel, GCF, Familie Bujanda, Schmitt Söhne, Mabis Biscardo, Castello Vicchiomaggio, Gruppo Italiano Vini, Rainer Wess, Saint Clair, Vidal-Fleury, Pascal Bouchard, Weingut Johannishof, Bodega Garzon, Calle Fegt, Carlo Pellegrino, Champagne Ayala, Henkell Freixenet, Weingut Anselmann, Rathfinny, MAN Wines, Bijou Wines, LGI Wines, Marchand Tawse, Casa de Passarella, Langlois Chateau, El Coto og Baron de Ley

Gå ikke glipp av denne muligheten til å smake hundrevis av toppviner - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en smakfull og hyggelig vinopplevelse!  

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere
Ukens kake

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere

Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere
Ukens kake

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere

Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør noe nytt med grillkyllingen
Dagens rett

Gjør noe nytt med grillkyllingen

Når du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her