Fabrice og faren Lucien Brunel.
Fabrice og faren Lucien Brunel.

Benytt sjansen til å smake vidunderlig Châteauneuf-du-Pape signert en av de beste produsentene

Det er ikke hver dag en av Rhône-dalens topprodusenter tar turen innom Gamle Logen. Denne kvelden får du smake noen av André Brunel sine aller beste viner.

 
Fabrice Brunel

André Brunel er et av de aller største navnene i Rhône-dalen, i Frankrikes mest historiske område, nemlig Châteauneuf-du-Pape. Familien Brunel har holdt til i området siden 1700-tallet, men det var først Andrés bestefar som plantet vinstokker i 1889, og Andrés far, Lucien, tok i 1954 i bruk navnet Les Cailloux. André tok over etter faren i 1971 og i løpet av hans tid har Domaine Les Cailloux blitt et meget velrennomert vinhus. I tillegg driver de negociantvirksomhet under navnet André Brunel. Hans motivasjon og harde arbeid har resultert i en rekke meget flotte viner. Deriblant den nå legendariske Cuvée Centenaire som ble lansert i 1989 for å minnes hundreår med Châteauneuf-du-Pape.

I dag er fjerde generasjon i front, Fabrice, og det er Fabrice som leder oss gjennom Châteauneuf-du-Papes og familiens fantastiske viner. 

Les hva Apéritif mener om André Brunel sine viner her

Vingården er i dag ca 80 hektar vinmark i Sør-Rhone. Herfra kommer Côtes du Rhône, enkeltvinmarksvinen Cuvée Sommelongue, Châteauneuf-du-Pape og Cuvée Centenaire. André var også en av de første i området som jobber uten kjemikalier i vinmarkene sine.

Les mer om André Brunel her

Ta med deg kjæreste, ektefelle, venner eller kolleger på en uforglemmelig vinopplevelse

NB: Det har blitt noen endringer i årgangene. 

Les Callioux Blanc kommer i 2017
Les Callioux Cuvee Centanaire kommer i 2015

Her kan dere lese omtalen 2015-årgangen fikk hos Apéritifs vinanmelder i sommer:
https://www.aperitif.no/pollisten/produkt/brunel-les-cailloux-cuvee-centenaire-2015/75236

 

Kommende kurs

Til toppen