Vimesse: Smak 350 rieslinger fra Tysklands beste produsenter

Vinmesse 7. mai i Oslo

(EAQ)

Vimesse: Smak 350 rieslinger fra Tysklands beste produsenter

Frelst på riesling? Få med deg årets riesling-messe med topprodusenter fra alle de beste vinområdene i Tyskland

COVID-19

Grunnet den pågående COVID-19 pandemien er påmeldingen til dette kurset foreløpig stengt. Situasjonen er per nå svært uoversiktlig og det er veldig vanskelig å vite når påmelding vil gjenåpne. Vi er i løpende dialog med våre samarbeidspartnere, og jobber for øyeblikket med å flytte alle kurs berørt av COVID-19 pandemien. 

Vi gleder oss til å kunne ta dere i mot på vinsmaking det øyeblikket det blir mulig, og takker for tålmodigheten i mellomtiden.

Da er tiden kommet for årets Rieslingmesse, en begivenhet du rett og slett ikke kan gå glipp av. Tysklands fremste vinmakere stiller på Rieslingsmessen i Gamle Logen i Oslo 7. mai. Her får du muligheten til å smake flere enn 350 av landets beste rieslinger, alt fra hverdagsvinene til de beste GG-ene (grosses gewächs) og de store edelsøte viner som auslese, beerenauslese og trockenbeerenauslese. Alt i topp årganger.

Arrangementet vil være en åpen smaking med en rekke utstillere, hvor du selv kan velge hvem du vil tilbringe din tid hos og hva du vil smake. Du får utdelt gratis katalog, hvor du kan skrive egne notater.

Oversikt over produsenter kommer snart.

  Foto: EAQ

Lær mer om disse fabelaktige vinene, opplev gamle favoritter på nytt og utforsk nye spennende viner og årganger.  

Gå ikke glipp av denne muligheten til å smake hundrevis av topp rieslinger - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en smakfull og hyggelig vinopplevelse!

Arrangementet er et samarbeid mellom Record Vinimport og Apéritif

Foto: LogoKommende kurs

Til toppen