Matkurs og vinkurs

Vinsmaking i Oslo

Du har en boblende høytid i vente – få opptil 40% rabatt på eksklusive musserendesmakinger

Du har en boblende høytid i vente – få opptil 40% rabatt på eksklusive musserendesmakinger

For å gjøre juleforberedelsene enklere for deg, har vi satt sammen en enestående pakke – jo mer du smaker, desto større rabatt får du.
28 Oktober 2021 - 09:00

Jule- og nyttårsforberedelser er ikke alltid like moro – all planleggingen suger både tid og energi. Bare det å sette sammen en meny og velge drikke som er høytiden verdig, kan føles som en kamp. Derfor gjør vi det hele enklere for dere gjennom muligheten til å delta på hele tre smakinger av musserende viner i verdensklasse: Britiske Ridgeview, franske Bruno Paillard, og italienske Bellavista.

Jo større rabatt desto mer musserende du smaker
Få større rabatt jo mer musserende du smaker


I løpet av tre kvelder vil dere få en forståelse for variasjonene innen musserende vin, og vil få inngående kjennskap til vinenes karakteristikk i ulike områder. Dette er både læring, planlegging og lønn for «strevet» i samme slengen.

Ridgeview har tatt musserendemarkedet med storm
Ridgeview musserer som aldri før

Britisk musserende er virkelig i vinden og blir stadig oftere sammenliknet med vin fra Champagne. I teten av den britiske boblerevolusjonen finner vi vinhuset Ridgeview, som nå også har inntatt Norge med storm. Mandag 8. november er dagen du selv får smake vinene alle snakker om – blir det disse som vinner nyttårsfeiringen din?
Påmelding til denne smakingen gir deg 20 % rabatt på smaking med Bruno Paillard.

Les mer om Ridgeview og meld deg på her.

Bruno Paillard står for ren eleganse

Klassisk eleganse fra Bruno Paillard

Med britisk vin friskt i minnet, får du mandag 15. november servert bobler fra selveste Bruno Paillard. Champagne er ensbetydende med kvalitet, og av alle champagnehus er nok Bruno Paillard det mest berømte. Smak deg gjennom 6 eksklusive viner, og finn ut om det kanskje heller er klassisk eleganse du skal satse på i høytiden.
Påmelding til både Ridgeview og Bruno Paillard gir deg 40 % rabatt på smaking med Bellavista.

Les mer om Bruno Paillard og meld deg på her.

Bellavista er produsenten som overgår flere champagnehus

Bellavista utfordrer selv de beste champagnehus

Franciacorta i Italia er slett ikke til å kimse av. Her holder blant annet musserendehuset Bellavista til, og produserer viner som ikke bare kan måle seg med viner fra Champagne, men som attpåtil overgår dem. De som tror at det kun er prosecco som kommer fra disse trakter, tar skammelig feil, og beviset får du mandag 6. desember. Vil du sette bedreviterne på plass én gang for alle, er det kanskje Bellavista-bobler du bør velge nyttårsaften 2021.

Les mer om Bellavista og meld deg på her

Send en e-post til kurs@aperitif.no ved spørsmål.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Spareribsene hurtigmarinerer du slik
Dagens rett

Spareribsene hurtigmarinerer du slik

Spareribs kan være på tallerkenen etter 20 minutter om du velger denne hurtigløsningen. fornøyd.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Denne meksikanske espressodrinken er veldig enkel, men ikke mindre effektfull av den grunn
Ukens drink

Denne meksikanske espressodrinken er veldig enkel, men ikke mindre effektfull av den grunn

Det eneste som trengs er en dobbel espresso og lik mengde av den spanske likøren Licor 43.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico
Ukens kake

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico

Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Spareribsene hurtigmarinerer du slik
Dagens rett

Spareribsene hurtigmarinerer du slik

Spareribs kan være på tallerkenen etter 20 minutter om du velger denne hurtigløsningen. fornøyd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet
Dagens rett
Asiatiske biffspyd

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet

Disse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse
Dagens rett

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse

San Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Denne meksikanske espressodrinken er veldig enkel, men ikke mindre effektfull av den grunn
Ukens drink

Denne meksikanske espressodrinken er veldig enkel, men ikke mindre effektfull av den grunn

Det eneste som trengs er en dobbel espresso og lik mengde av den spanske likøren Licor 43.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her