Matkurs og vinkurs

Vinsmaking i Oslo

Du har en boblende høytid i vente – få opptil 40% rabatt på eksklusive musserendesmakinger

Du har en boblende høytid i vente – få opptil 40% rabatt på eksklusive musserendesmakinger

For å gjøre juleforberedelsene enklere for deg, har vi satt sammen en enestående pakke – jo mer du smaker, desto større rabatt får du.
28 Oktober 2021 - 08:00

Jule- og nyttårsforberedelser er ikke alltid like moro – all planleggingen suger både tid og energi. Bare det å sette sammen en meny og velge drikke som er høytiden verdig, kan føles som en kamp. Derfor gjør vi det hele enklere for dere gjennom muligheten til å delta på hele tre smakinger av musserende viner i verdensklasse: Britiske Ridgeview, franske Bruno Paillard, og italienske Bellavista.

Jo større rabatt desto mer musserende du smaker
Få større rabatt jo mer musserende du smaker


I løpet av tre kvelder vil dere få en forståelse for variasjonene innen musserende vin, og vil få inngående kjennskap til vinenes karakteristikk i ulike områder. Dette er både læring, planlegging og lønn for «strevet» i samme slengen.

Ridgeview har tatt musserendemarkedet med storm
Ridgeview musserer som aldri før

Britisk musserende er virkelig i vinden og blir stadig oftere sammenliknet med vin fra Champagne. I teten av den britiske boblerevolusjonen finner vi vinhuset Ridgeview, som nå også har inntatt Norge med storm. Mandag 8. november er dagen du selv får smake vinene alle snakker om – blir det disse som vinner nyttårsfeiringen din?
Påmelding til denne smakingen gir deg 20 % rabatt på smaking med Bruno Paillard.

Les mer om Ridgeview og meld deg på her.

Bruno Paillard står for ren eleganse

Klassisk eleganse fra Bruno Paillard

Med britisk vin friskt i minnet, får du mandag 15. november servert bobler fra selveste Bruno Paillard. Champagne er ensbetydende med kvalitet, og av alle champagnehus er nok Bruno Paillard det mest berømte. Smak deg gjennom 6 eksklusive viner, og finn ut om det kanskje heller er klassisk eleganse du skal satse på i høytiden.
Påmelding til både Ridgeview og Bruno Paillard gir deg 40 % rabatt på smaking med Bellavista.

Les mer om Bruno Paillard og meld deg på her.

Bellavista er produsenten som overgår flere champagnehus

Bellavista utfordrer selv de beste champagnehus

Franciacorta i Italia er slett ikke til å kimse av. Her holder blant annet musserendehuset Bellavista til, og produserer viner som ikke bare kan måle seg med viner fra Champagne, men som attpåtil overgår dem. De som tror at det kun er prosecco som kommer fra disse trakter, tar skammelig feil, og beviset får du mandag 6. desember. Vil du sette bedreviterne på plass én gang for alle, er det kanskje Bellavista-bobler du bør velge nyttårsaften 2021.

Les mer om Bellavista og meld deg på her

Send en e-post til kurs@aperitif.no ved spørsmål.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du god gammeldags skinkestek
Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek

Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Så enkelt kan du lage chop suey
Dagens rett

Så enkelt kan du lage chop suey

I dag frister vi med oppskriften på en lettlaget kinesiskinspirert rett til middag: Chop suey med kylling

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her