Sommerens festmeny - kokkekurs (venteliste)

Lær å lage de deiligste sommerretter sammen med noen av landets beste kokker.

Har du lyst til å lære mer om hvordan mangfoldet av gode råvarer kan forvandles til deilige retter, selvfølgelig med tilsvarende vin som følge?
 
Sommer - bare ordet vekker utrolig minner for de fleste av oss. Herlige late dager i solen med de aller beste retter og godt å drikke til.
 
Denne kvelden skal vi fokusere på de beste råvarene som hører sommeren til, og lager en fantastisk Sommerens festmeny .
 
Hva kan vel være bedre enn å lære mer om delikatessene ved å gå på kurs med landets ledende kokker ?!
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.  

Verdens beste
Vi er utrolig heldige her i Norge, for vi har virkelig tilgang til kanskje verdens beste råvarer - noen av disse skal vi stifte nærmere bekjentskap med i løpet av denne kvelden. 
 
Les mer om FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="Berger"> Gastronomisk Institutt og kveldens dyktige kokk her (klikk).
Smakfullt program
Denne kvelden er det sommerens beste råvarer som står i fokus. Du vil lære om hvordan du best behandler disse, samt oppleve de utrolig mange smaksnyansene som krydder og vin kan skape sammen med råvarene.

Og selvfølgelig; til slutt setter vi oss rundt bordet for å nyte det hele sammen med matchende gode viner.

Alle kursdeltagere får utdelt oppskriftshefter.

 
Arrangementet er nå fulltegnet, men du kan sette deg på venteliste. Vi tar kontakt med de som står på ventelisten så snart vi får plasser ledige.

Tid: 14. juni 2007, kl. 17.00 - 23:00
Pris: kroner 1.500 inkl. mva
Sted: Gastronomisk Institutt,
Økern Torgvei 30, 0580 Oslo.

OBS: Kun 17 plasser.

Ring Apéritif på 930 69 873 eller GI på 22 88 49 40 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.

Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 70230545705 , Apéritif AS, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 140607 .
 
Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 10.06.07 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
 
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail .

Norges beste kokker
Kveldens kursleder, Harald Berger, er det nyeste tilskuddet hos Gastronomisk Institutt. Berger er kanskje mest kjent som kjøkkensjef ved Restaurant Oro i Oslo, der han i tillegg til å ha gledet utallige med sine kulinariske kreasjoner, også har vært daglig leder de siste årene.
 
Opprinnelig er Berger fra Øvre Eiker, og han har jobbet tett med bøndene i hjembygda for å videreutvikle de fantastiske råvarene som finnes.
 
Harald Berger har også bidratt på en rekke topprestauranter før Oro, slik som Straaen Fiskerestaurant i Stavanger og som kjøkkensjef ved Bølgen & Moi, Lysverket i Bergen.
 
Påmeldingslenken finner du ovenfor.
Kulinarisk høyborg
Gastronomisk Institutt er landets fremste mat- og vinfaglige kompetansesenter med filialer i både Stavanger og Oslo. Dagens virksomhet spenner vidt - fra utvikling av nye retter og produkter, til formidling, undervisning, representasjon og offentlige oppdrag.
 
Med manageroppdrag for-, og fem kokker på, det Norske Kokkelandslaget, spiller Gastronomisk Institutt en utrolig viktig rolle i den kulinariske verden her til lands.
 
Årets norske finalist i Bocuse d'Or, Sven Erik Renaa, finner du til daglig ved Gastronomisk Institutt i Stavanger. Det er flere av kokkene ved instituttet som har en lang merrittliste bak seg, ikke minst fra konkurranser i inn- og utland.

Påmeldingslenken finner du ovenfor.

Foto: Per Ole Ranberg (Berger)

Kommende kurs

Til toppen