Spennende kurs 22. oktober - Bli med Apéritif på kokekurs med høstens vilt

Nå kan du sammen med likesinnede være med på å tilberede din egen fire retters viltmeny og få den servert sammen med utvalgte viner og deilig tilbehør. En utmerket måte å belønne seg selv eller bedriftens ansatte i den mørke høstnatten.

Ved ankomst serveres deg en aperitiff mens vi deler ut kokkejakker og fordeler oppgaver. Det serveres også en liten appetittvekker og vi sørger for at det er vin i glassene hele tiden.

I felleskap tilbereder vi en herlig 4 retters viltmeny av sesongens råvarer. Deretter nyter vi fellesskap rettene med utvalgte viner. Under middagen vil det bli gitt en innføring i vin og vilt. Vi runder det hele av med kaffe og armagnac. Alle deltagere får oppskrifter og smakskjema for viner.

Mannen bak d'Artagnan, mesterkokken Freddie Nielsen veileder oss gjennom kvelden.

Nielsen har innredet et av Oslos fineste kurs- og konferansekjøkken:
170 kvadratmeter moderne designerkjøkken (Cittéro) med sitteplass til 20 personer rundt et elegant langbord. I tillegg til de eksklusive matlagningsfasilitetene er lokalet utstyrt med alle nødvendige konferansehjelpemidler, inklusive avansert AV- og datautstyr (selvsagt med internett-tilgang og bredbåndtilknytning).

Arrangementet er dessverre avlyst

OBS: Kun 18 plasser tilgjengelig.
Tid: 22. oktober 2003 kl. 18.00
Tema: Vilt og vin
Pris: kroner 2170 inkl. mva
Sted: Musketeren (d'Artagnan)
Øvre Slottsgt. 16, 0157 Oslo.

Ring Apéritif på 902 04 834 dersom du ikke finner frem.

Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 7023 05 45705, Apéritif Nett, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 221003 . Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 18.10.03 kl. 23:59 refunderer vi ikke hele deltakeravgiften.

NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.

Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail .

Kommende kurs

Til toppen