Dagens rett

Stekt laks

Heller ikke i julehøytiden kommer vi unna gode fiskemåltider. Vi gjør det imidlertid ganske enkelt og anbefaler stekt laks som denne mandagens rett. Om du har tatt julefri eller jobber disse mellomdagene, er retten uansett enkel å tilberede. Vi matcher fisken med et par franske hvitviner.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Stekt laks

Fremgangsmåte

Vask og tørk fiskeskivene. Vend skivene i hvetemel tilsatt salt og krydder. Stekes i smør /olje på middels varm panne til de er gyldenbrune. Legg over på varmt fat.

Lag aioli ved å røre sammen hvitløk, basilikum og majones. Smak til med sitronsaft, pepper og ev litt salt.

Sendt inn av

Foto: Roger Fredericks

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen