Stenger Maaemo

Tar «vinterferie» for å pusse opp.

Norges beste restaurant blir stengt i hele januar og store deler av februar. Når den åpner dørene igjen, blir det i ny drakt, skriver osloby.no.

- Vi ønsker å høyne standarden. Det blir et helt nytt gulv, ny vinkjeller, nytt inngangsparti - en total makeover. Tanken er å finslipe vår identitet, få enda mer personlighet inn i restauranten. Det er ikke snakk om masse luksus, men vi har jo utviklet oss veldig på matsiden, og da er det naturlig å følge den utviklingen også på selve restauranten, sier kjøkkensjef Esben Holmboe Bang til nettstedet.

Han forteller at restauranten vil få et «chef's table» på kjøkkenet med plass til 4-6 personer. I tillegg får de ansatte på kjøkkenet et helt nytt research-kjøkken, der de kan utarbeide nye retter og utforske nye og kjente råvarer.

LES OGSÅ: Maaemo-kokk på internasjonal toppliste

Forsiden akkurat nå

Slik ble Barcelona et ølmekka

Når noe først får grep i Barcelona, så skjer det raskt. Øl er på kort tid blitt en av de hotteste trendene i verdensbyen. De nye bryggeriene innenfor bygrensene vender derfor blikket hjemover etter å ha gjort seg bemerket utenlands. Les hele saken

Herfra kommer det steinbra viner

Frankens gammelmodige flaskevalg til tross, er innholdet i de beste flaskene med silvaner og riesling noe av det fremste som produseres i Tyskland. Og de historiske “Steinweine” er fortsatt blant regionens beste. Les hele saken

Til toppen