Stor konkurranse for store og små!

Send oss din beste oppskrift på påskens hotteste drikk. Vi kan friste med flotte premier.
Redaksjonen
27 Mars 2006 - 16:05

Påsken er tid for lange skiturer, båtpuss eller bare late dager i solveggen. Uansett sted; det er alltid godt med noe varmt i glasset. Vi utfordrer deg til å sende inn din beste oppskrift på varme drikker, og kanskje det er du som vinner et flott reisegavekort på kroner 5000.
 
Dette er konkurransen for så vel barn som voksne. La fantasien løpe løpsk og send inn din morsomste, spennende, dristige varme drikk basert på meieriprodukter.
Varier med smakstilsetninger og la det tradisjonelle få en utfordring. La hele familien delta med sine ideer. Vinnersjansen blir jo bare større.

Juryen berømmer kreativitet og bruk av smakstilsetninger, og alle innsendte oppskrifter skal være alkoholfrie.

Konkurransen er et samarbeid mellom aperitif.no og Opplysningskontoret for Meieriprodukter (melk.no).

Send inn ditt bidrag innen fredag 31. mars 2006. Kanskje det er du som trekker det lengste strået og kan glede dine kjære med gavekort på 5000,- eller nytt skiutstyr til 1500,- !

Vinneren blir kåret mandag 3. april 2006.
 

Konkurransen er nå avsluttet.

 

Premier
1. Reisegavekort - kr. 5 000
2. Skipakke - verdi kr. 1 500
3. Skipakke - verdi kr. 1 500

Konkurranseregler
1. Alle innsendte oppskrifter skal være basert på meieriprodukter. Det vil si at minst én av ingrediensene må være enten yoghurt, rømme, fløte, melk eller syrnet melk.
 
2. Oppskriftene skal være alkoholfrie.
 
3. Juryen vektlegger kreativitet og bruk av smakstilsetninger.
 
4. Oppskriften må være selvkomponert.

Innsendingsfrist er 31. mars.
 
Vinneren vil bli kåret 3. april.

Jury
Juryen består av fagpersonale fra Opplysningskontoret for meieriprodukter og Apéritif. Vi forbeholder oss retten til å publisere innsendte oppskrifter.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Her får du beviset for hvor lagringsdyktig vintage portvin er
+
Tester
80 portvin, madeira, sherry, vermut, rivesaltes, banyuls og andre hetviner testet

Her får du beviset for hvor lagringsdyktig vintage portvin er

28 år gammel portvin som er i like god toppform som 2022-utgaven. Det forteller alt om denne vinstilens selvfølgelige plass i en hver vinkjeller med ambisjoner. Men også at du ikke trenger en vinkjeller for å oppleve vellagret vin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Norsk sherrysatsing - minst i volum, stor i smak
+

Norsk sherrysatsing - minst i volum, stor i smak

På en 300 år gammel eiendom i Jerez lager paret Brita Wergeland Hektoen og Agustin Benjumeda sherry i mikrovolum, og på en annen mer tradisjonell måte enn de klassiske sherrybodegaene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Skal du smake på årets ribbe allerede nå, gjør det med en kinesisk touch
Dagens rett

Skal du smake på årets ribbe allerede nå, gjør det med en kinesisk touch

Når den klassiske ribbemiddagen er hellig, gå for denne spennende oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en kraftpakke av en sjømatsuppe
Dagens rett

By på en kraftpakke av en sjømatsuppe

I denne suppa trenger du kraft av rekeskall - eller ferdig skalldyrkraft fra fryser eller butikk. Mektig godt smaker den.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Her får du beviset for hvor lagringsdyktig vintage portvin er
+
Tester
80 portvin, madeira, sherry, vermut, rivesaltes, banyuls og andre hetviner testet

Her får du beviset for hvor lagringsdyktig vintage portvin er

28 år gammel portvin som er i like god toppform som 2022-utgaven. Det forteller alt om denne vinstilens selvfølgelige plass i en hver vinkjeller med ambisjoner. Men også at du ikke trenger en vinkjeller for å oppleve vellagret vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Norsk sherrysatsing - minst i volum, stor i smak
+

Norsk sherrysatsing - minst i volum, stor i smak

På en 300 år gammel eiendom i Jerez lager paret Brita Wergeland Hektoen og Agustin Benjumeda sherry i mikrovolum, og på en annen mer tradisjonell måte enn de klassiske sherrybodegaene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det har ikke blitt laget så lite vin siden 1961

2024 ga rekordsmå avlinger over store deler av vinverdenen. Klimaendringene har hovedskylda.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette drikker du til pinnekjøtt
Tester
Drikke til pinnekjøtt

Dette drikker du til pinnekjøtt

De siste årene har det blitt mer og mer populært å velge vin i stedet for øl og akevitt til pinnekjøttet, men hva skal vi tenke på før valget tas?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Rester etter lutefiskmiddagen blir et nytt festmåltid
Dagens rett

Rester etter lutefiskmiddagen blir et nytt festmåltid

Det gjør ingenting om du beregner for mye lutefisk når restene kan bli noe så godt som denne ertesuppen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Skal du smake på årets ribbe allerede nå, gjør det med en kinesisk touch
Dagens rett

Skal du smake på årets ribbe allerede nå, gjør det med en kinesisk touch

Når den klassiske ribbemiddagen er hellig, gå for denne spennende oppskriften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her