Storstilt feiring av kokeboka og eplemosten

Storstilt feiring av kokeboka og eplemosten

Bli med på utdeling av prisen for Beste norske kokebok og Norges beste eplemost, få spennende smaksprøver og vinn bokpakke til kr 2000 - helt gratis!
Aase E. Jacobsen
26 November 2012 - 10:28

Mandag 26. november er Det Norske Teatret/Kafe Løve stedet for spennende smaksprøver og interessante samtaler når prisen for Beste norske kokebok 2012 og Norges beste eplemost 2012 skal deles ut.

Det er gratis adgang, og vi trekker fem bokpakker bestående av årets finalister til en verdi av kr 2000 blant de påmeldte!

• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå til påmeldingslenken her

Beste norske kokebok kåres

For femte år på rad hedres de norskproduserte kokebøkene med en egen konkurranse, og nivået på kokebøkene er høyere enn noen sinne.

På Det Norske Teatret/Kafe Løve får du denne dagen møte alle de fem finalistene i den store konkurransen Beste norske kokebok, samt fjorårets vinner.

Du kan diskutere mat med de berømte forfatterne, og samtidig få lekre smakebiter fra kokebøkene.

Bak kåringen Beste norske kokebok står Apéritif og Norli, og det blir rikelig anledning til å studere kokebøker på Norlis kokebokstands denne kvelden.

Dette er årets beste kokebøker

Beste norske kokebok 2011 var...

Norges beste eplemost

Vi nøyer oss ikke bare med å feire kokeboken denne kvelden, for Apéritif og Norsk Eplefest kårer også Norges beste eplemost 2012 under arrangementet.

Seks finalister er valgt ut blant i nærmere 80 påmeldte eplemoster av et panel bestående av landets fremste bartendere, vinkelnere og kokker.

Du får selvfølgelig mulighet til å smake på de seks eplemostene som kom til finalen.

 Dette er Norges beste eplemoster 2012

Dette er fjorårets beste eplemoster

Vinn bokpakke til kr 2000 og mye mer

Under denne smakfulle kvelden står det opplevelser i kø for alle deltakerne. 

Bli med på dette gratis arrangementet og vær med i trekningen av fem bokpakker med de rykende ferske kokebøkene til en verdi av kr 2000!

Du vil også finne en rekke gode tilbud på Det Norske Teatret denne mandagen, så hvorfor ikke starte julehandelen allerede nå?

Vi vil også få besøk fra en rekke andre spennende aktører på matfronten – slik som Stange og  Kolonihagen.

Etter en lang ettermiddag kan vi selvfølgelig friste med en perfekt avslutning på Kafé Løve som har satt opp en fireretters spesialmeny for kvelden.

• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="program">Hele menyen og det komplette programmet

Som deltaker får du:

• Fri inngang til arrangementet på Det Norske Teatret
• Møte forfatterne bak årets beste kokebøker
• Gode tilbud fra utstillerne
• Smaksprøver av retter fra kokebøkene og eplemostene
• Deltakelse i trekningen av fem bokpakker til en verdi av kr 2 000,-

Jeg melder meg på (klikk)

Tid: Mandag 26. november 2012, kl. 16.00 - 19.00
Pris: Gratis!
Sted: Det Norske Teatret, Kristian IV's gate 8, 0164 Oslo

Arrangementet er et samarbeid mellom Apéritif, Norli og Norsk Eplefest.

Storstilt program

Ikke bare kan du møte dine kokkehelter og favorittprodusenter av eplemost denne dagen, men du kan også la deg friste av smaksprøver fra Stange og Kolonihagen - og mye mer.

Det blir musikkinnslag, vi får besøk fra Moods of Norway, og selvfølgelig høytidig overrekkelse av prisene.

Hele programmet for dagen og hvem du får møte finner du ved å klikke på denne lenken:

Program for dagen og utstillere

Spesialkomponert gourmetmeny

Kokkene ved Kafe Løve har latt seg inspirere av smaken av norske epler for kvelen.

Fra klokken 19.00 og utover kvelden kan du nyte en fireretters spesialkomponert meny som du finner nedenfor.

Klikk her for bordbestilling

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten
Ukens drink

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten

Appelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne
Dagens rett

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne

Ta for deg av julespesialitetene og lag en superrask hverdagsrett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her