Suksess for Matcirkus

Over fire tusen mennesker besøkte arrangementene som var tilknyttet MatCirkus i Kristiansand.

- Da er vi veldig beskjedne med anslaget når vi ser på hvor mange porsjoner som har gått ut med mat, sier Matcirkusdirektør Stefan Kaarbø.
 
Tusen frokoster
Tusen frokoster er servert fra Matskapet i løpet av uken og kokker har vært i sving alle dager.
 
- Mest fornøyd er jeg kanskje med alt som skjedde på hovedarenaen vår Kick. Vi fikk det godt til og det var en utrolig stemning. Noen satt og spiste fra det åpnet til det sluttet, de må ha smakt mye - og det sier noe om at dette er for matglade mennesker, sier Kaarbø til NRK.
 
Gode tilbakemeldinger
Her laget kokker mat mellom spisende mennesker, mens det var konserter på scenen. Og Kaarbø er fornøyd med tilbakemeldingene fra publikum.
 
- Spesielt har vi fått mange tilbakemeldinger på stemningen. Det har sammen med maten vært mye bra underholdning, sier direktøren.
 
Samarbeid
- Andre ting som har vært positivt er samarbeidet med kokkelinjen på Tangen videregående skole. De har stilt opp og stått på dag og kveld og svettet for at vi sammen kunne gjøre dette mulig, sier Kaarbø.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen