Sursøt wok

Sprø og saftige grønnsaker sammen med herlig svinekjøtt - wok er utrolig populært og fantastisk velsmakende!

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Sursøt wok

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

2 ss
0.5 stk
1 pakke(r)
0.25 stk
ananas, fersk

Fremgangsmåte

Skjær paprika og sukkererter i strimler og finhakk chilien. Brun kjøttet raskt i stekepanne og krydre med salt og pepper.

Tilsett paprika sammen med sukkererter og chili. La det steke 1 minutt med kjøttet. Hell over hjemmelaget sursøt-saus og ananas. La det trekke ca. 1 minutt.

Server med ris og salat.

Vil du forsøke andre wokretter ligger de her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

Sendt inn av

Foto: JNemchinova

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen