SkjÊr kyllingkjÞttet i strimler. Del lÞken i tynne bÄter, gulrÞtter og vÄrlÞk i tynne skiver. Ha ingrediensene til sausen klar.
Vend kyllingstrimlene i maisennamel og stek dem raskt i olje til de er gjennomstekt. Ta kjĂžttet ut og fortsett med lĂžk, gulrot og ingefĂŠr.
Ha kjÞttet tilbake i pannen nÄr grÞnnsakene er omtrent mÞre og tilsett de hermetiske wokgrÞnnsakene sammen med vÄrlÞk.
Hell over hĂžnsebuljong og kok opp. Smak til med soyasaus, Ăžsterssaus og eventuelt salt og pepper. Server chop suey med jasminris.
Tips:
Hvis du ikke vil bruke hermetiske wokgrĂžnnsaker, kan du erstatte med en pose bĂžnnespirer eller andre friske spirer.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her fÄr du svÊrt sÄ praktiske kokketips
Her kan du sĂžke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved Ă„ legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent pÄ Apéritifs Mat & vinklubb og oppnÄ store fordeler samtidig
FĂ„ dagens rett som nyhetsbrev