Svensson klar med ny restaurant

Svensson klar med ny restaurant

Sommeråpner nytt spisested i Oslo.

Oslo mistet en Michelinstjerne da Restaurant Oscarsgate stengte dørene i vinter. Men til sommeren skal han igjen svinge sleiva, denne gangen på Frogner, melder osloby.no.

Det er for tiden hektisk aktivitet i Solligata 2, hjørnelokalet som ligger vegg i vegg med Palace Grill og som har huset en rekke restauranter. Bollywood, SW20 og nå sist den indiske Oddissi har alle holdt til i lokalene.

Ifølge DN.no skal restauranten hete Fauna. Den skal ha en mer uformell stil enn Oscarsgate, med priser deretter.

LES OGSÅ: Leter fortsatt etter nye lokaler

Sammen med sjefkokk Jo Bøe Klakegg og servitør Anne Heggberget eier Svensson 51 prosent av aksjene i selskapet Tavoy AS, som står bak Fauna. Ifølge Svensson er det så langt investert nærmere ni millioner kroner i prosjektet.
- Vi har fått med oss flere snille investorer, røper Svensson overfor DN.no, som også skriver at oversetter-paret Kjell og Kari Risvik er blant dem som bidrar. Det er også komiker Anne-Kat. Hærland. Hun har ifølge avisa gått inn med 800.000 kroner.

Svensson ønsker overfor osloby.no ikke å avsløre om han igjen sikter mot Michelin-stjernene med det nye restauranteventyret.

Forsiden akkurat nå

Apéritifs Vinskole

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning, smaking og eksamen for kun 5450

Vi har fått mulighet til å redusere prisen betraktelig på Apéritifs vinskole. Du får nå fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, smaking av til sammen 50 viner, avsluttende eksamen og diplom. Les hele saken

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen