Svinekjøtt med appelsin- og ingefærsaus
 
                Fremgangsmåte
- Stek kjøttet på middels sterk varme i olje, i to omganger. Legg det til side.
- Finhakk sjalottløk, hvitløk, chili og ingefær, og skjær vårløken i centimeterstore biter.
- Fres dette ca. 1 minutt.
- Rør ut maisenna i vann og tilsett jevningen mens du rører.
- Press i saften av en appelsin.
- Kok opp på svak varme, tilsett kjøttet og smak til med salt og pepper.
- Kok pasta som anvist på pakken.
De beste oppskrifter med appelsin
Lei av å lage den samme salaten? Her er 15 gode oppskrifter
Drikke som passer til denne oppskriften
- 
                    
                    90 POENG
- 
                    
                    90 POENG
- 
                    
                    89 POENG
- 
                    
                    85 POENG
 
                                 
                                 
                                 
                                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                