Syv synder

Hot og krydret, sterk og fyldig - alt dette og mer til har denne ukens spennende drink!

I det mørke, gyldne dråper av en spennende fatlagret rom havner i shakeren, fylles rommet av en stor og herlig aroma i det vi lager ukens drink.
 
Dette sukkerrørsbrennevinet er elsket av de fleste av oss, og de mørke romtypene har en karakter som er verdt å dvele over. Du er kanskje en av de mange som nyter en god, mørk rom som en avec i stedet for cognacen ?
 
Vi er utrolig heldige her i Norge for utvalget av mørk rom er stort - nå kan du selv se hvordan din favoritt gjorde det i Apéritifs store test av mørk rom .
 
Det er Alexander Jaspers fra trendstedet The Mansion i Amsterdam som har laget en utrolig spennende variant av den klassiske Daiquirien .
 
Den sterke egenkarakteren for romen som er benyttet i denne drinken, sikrer deg en lang behagelig finish som sammen med den krydrete, sterke, samt friske smaken av ingefær gir deg en utrolig smaksopplevelse.
 
Dette er en drink som er syndig nok til at du bestiller den om igjen og om igjen!
 
Er du interessert i drinker og drinkoppskrifter? Nå kan du enkelt ta vare på alle dine oppskrifter online .
 
 
Vi ønsker deg en riktig god helg!

Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post . Se lenger ned for mer info.

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Syv syndige år

Antall porsjoner

1

Tilberedningstid

5 minutter

Ingredienser

4 cl
Havana Club Añejo 7 Anos
1 cl
Havana Club Añejo Blanco

Fremgangsmåte

Knus (muddle) sammen ingefær og litt gommesiruip (sukkervann) i en shaker.
 
Ha i godt med is og tilsett de andre ingrediensene. Rist godt og sil over i et stort, godt avkjølt cocktail- / daiquiriglass .
 
Pynt med en limebåt og en skive ingefær.
 
Daiquiri er en av Alexander Jaspers store favorittdrinker, og denne krydrete versjonen gjør seg spesielt godt med en fatlagret rom som har mye egenkarakter og en lang ettersmak.
 
Ingredienser:
 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
 

Ukens drink som e-post er en ny tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis . Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.
 
Benytt påmeldingsfeltet nedenfor for å melde deg på Ukens drink:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen