TEST: Du får garantert tak i en av disse, og stor stemning med på kjøpet

Test Bobler til 17. mai

Du får garantert tak i en av disse, og stor stemning med på kjøpet

Det er en dager igjen til 17. mai, og alle disse 14 musserende røverkjøpene finner du i hyllene på polet. I alle prisklasser fra drøyt 124 til 400 kroner.

Utvalget av champagne i basis under 400 kroner er ikke kjempestort, men de fire jeg har plukket ut til deg tilfredsstiller både det og ikke minst at de byr på veldig god kvalitet for pengene. De utfordres dessuten av Nyetimber Classic Cuvee. Englands fremste produsent av bobler. 

Les mer om den eventyrlige suksessen til britiske bobler her

I prisklassen under 300 kroner finner vi to viner fra Tasmania som ble lansert for et par uker siden, og som den lange reisen til tross, er virkelig gode kjøp. Kanskje skal årets nasjonaldag by på en mulighet til å smake virkelig langreist?

Les mer om hvorfor musserende vin fra Tasmania er så lovende

De fleste velger nok rimeligere bobler til feiringen og under to hundrelapper får du til sammen seks forslag som alle kommer med smaksgaranti. Her er det overvekt av cavaer, og bare en cremant og en prosecco, og de tilhører det seriøse og tørre sjiktet av denne populære, men ikke alltid like gode vinstilen. 

På de neste sidene finner du 14 bobleviner fordelt på prisgrupper og sortert etter poeng. Alle finner du med stor sannsynlighet i polhyllene om du tar turen tirsdag eller onsdag

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen