TEST: Fargerikt i ølhylla

Test Ølnyheter i bestillingsutvalget og tilleggsutvalget november 2018

Fargerikt i ølhylla

Før juleølet tar helt over - eller som et hvileskjær i det søte og mørke, finner du mange artige smaksopplevelser blant novembernyhetene.

I toppen denne gangen er det en god blanding av ølstiler. De to aller beste er fra England og USA og begge i den funky-syrlige stilen. Topp kvalitet er det også på noe så klassisk som en god tysk mørk lager.  

I den motsatte enden av klassisk-skalaen og på flere måter, befinner St. Hallvards Dasslokket seg. Stout med bringebær og lakris kan gå galt, men her henger alt godt sammen, 

Av de 46 ølnyhetene er det ikke uventet mange ipa-er, deriblant en skotte og to solide norske  fra Ego Bryggeri. Men andre ikke er like vellykkete, hvilket skyldes at de ikke er like ferske lenger. Derfor er det imponerende at Behemoth Dump the Trump er så ferskt og godt selv etter å ha tilbakelagt den lang turen fra New Zealand. 

På neste side finner du nye øl fra bestillingsutvalget og tilleggsutvalget listet etter poeng 

Slik er testen gjennomført:

De 46 ølnyhetene i bestillingsutvalget er testet av Julie H. Amundsen, Aperitifs faste ølsmaker. Smakingene er stort sett gjort i i forbindelse med importørenes nyhetssmakinger.

Noen produkter er nyhet i tilleggsutvalget. De vil stå som utsolgt siden de  ikke bestilles på vanlig måte da det er betingelser knyttet til minsteantall, ofte en kasse. Ta kontakt med kundesenter@vinmonopolet.no 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen