TEST: Glemt å tenke på rødvin til nyttårsmiddagen? Dette er de aller beste kjøpene blant godbitene du finner i polhyllene
Test

Glemt å tenke på rødvin til nyttårsmiddagen? Dette er de aller beste kjøpene blant godbitene du finner i polhyllene

Selv om polhyllene kan synes ribbet ut i disse romjulstider, er det flere godbiter du med sikkerhet kan satse på. Her er 16 forslag som vil gjøre nyttårsfeiringen minneverdig - og nesten uansett hvilket budsjett du har.

De 16 rødvinene er de beste basiskjøpene under 350 kroner. Åtte av dem koster sågar under 200 kroner og er derfor ekstra aktuelle for den som skal ha mange til bords på nyttårsaften.

Disse vinene er ikke nødvendigvis kalkunviner, for nyttårsmenyen består av så mye annet godt. Vilt i alle former er veldig populært, det samme gjelder and og indrefilet av storfe, og noen går sågar for en ny runde med julematen. Atter andre velger koldtbord og spleiselag. Alt er med andre ord lov når årets siste kveld skal markeres.

Er det imidlertid kalkun med full pakke som er tingen, er våre stalltips følgende rødviner: Fèlsina Berardenga Chianti Classico 2015 eller Musar Jeune 2014

På de neste to sidene finner du alle de 16 rødvinene i basis som kommer med suksessgaranti

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen