Her får du omsetning på kyllingrestene
En enkel kyllingrett med masse asiatiske smaker er dagens fristelse som selvsagt også kan lages av annen type kyllingkjøtt.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
En enkel kyllingrett med masse asiatiske smaker er dagens fristelse som selvsagt også kan lages av annen type kyllingkjøtt.
Les hele sakenMed kalkunfilet får du et lettlaget festmåltid midt i uka. Prøv denne oppskriften.
Les hele sakenOm du ikke har din egen vri på nyttårskalkunen, bare har glemt hvordan du gjorde det i fjor eller vil gjøre noe helt nytt i år, finner du oppskriftene her.
Les hele sakenHer har du forslag til både vin og øl som matcher kalkunmiddagen.
Les hele sakenApéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenDet mest klassiske følget til nyttårskalkunen av alle er waldorfsalat. Her får du tre forskjellige oppskrifter.
Les hele sakenLær å lage den perfekte kalkunmiddagen med det klassiske tilbehøret og disse oppskriftene.
Les hele sakenDenne oppskriften er mye raskere å lage enn du tror. Og passer derfor perfekt på en fredag.
Les hele sakenDet er nemlig ikke så komplisert som det høres ut som. Derimot smaker det mye bedre siden fyllet trekker til seg alle de gode smakene.
Les hele sakenDet tandre kalkunkjøttet trives sammen med mye smak i tilbehøret. Denne oppskriften passer perfekt for deg som ikke har tenkt å tilberede hele fuglen.
Les hele sakenSelv om det ikke sies bare pene ting om USA i disse dager, er amerikanerne udiskutabelt flinkere enn oss på et punkt og det er å takke for høstens grøde. Og takknemlighet er en ofte glemt dyd. Denne versjonen har alle tid til.
Les hele sakenDenne uken starter Thanksgiving på torsdag, og feiringen varer (i hvert fall i USA) til og med søndag. Når et meget spesielt år nærmer seg slutten, er det fint å finne tid og rom for takknemlighet, enten man følger amerikansk tradisjon eller ei.
Les hele sakenSelv om vi har tatt farvel med julematen, er kalkun velkommen på januarmenyen. Med denne oppskriften får du den rette fredagsfølelsen.
Les hele sakenDu føler deg sunn bare ved å lage røren til de grønne pannekakene som trengs til denne supre resteretten. Har du ikke kalkun, kan du bruke pålegg fra kjøleskapet.
Les hele sakenMeksikanskinspirert må ikke betyr taco. Denne oppskriften er dessuten veldig rask å lage. Perfekt på en fredag.
Les hele sakenForhåpentligvis har du tatt vare på restene etter gårsdagens kalkun. Skroget er nemlig det aller beste grunnlaget for en smaksrik suppe. En flott start på det nye året.
Les hele sakenSelv om polhyllene kan synes ribbet ut i disse romjulstider, er det flere godbiter du med sikkerhet kan satse på. Her er 16 forslag som vil gjøre nyttårsfeiringen minneverdig - og nesten uansett hvilket budsjett du har.
Les hele sakenDu behøver slett ikke velge en hel fugl for å få den gode smaken av kalkun. Denne oppskriften er både smaksrik og lettvint på en travel torsdag.
Les hele sakenFor mange hører kalkun med når det nye året behørig skal feires, og her får du oppskriftene og tipsene du trenger for å lykkes.
Les hele sakenHvorfor ikke lage en helfransk fest ut av årets nye vin fra Beaujolais? Sju fristende oppskrifter finner du her.
Les hele sakenKjøttmiddagene er for mange de viktigste med hele julefeiringen. Her er oppskriftene som gjør at du lykkes.
Les hele sakenMed denne oppskriften får du definitivt ikke en kjedelig og tørr kalkun til søndagsmiddagen.
Les hele sakenJuletiden setter som regel spor etter seg, både her og der. Det merker de fleste av oss når vi står på vekta i det nye året. Kylling og kalkun er, i motsetning til tradisjonell julemat, svært magert kjøtt. Kos deg med hvitt kjøtt - og start gjerne allered
Les hele sakenVi koser oss fortsatt med lekre retter i påsken. Kalkunbryst står ikke tilbake for noen av de andre rettene vi har foreslått - heller tvert i mot. Og med en hvit burgunder i glasset skal vi nok komme oss i gjennom dagens rett også.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Lær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper.
Les hele saken
Den 14. februar kan du lære mer og smake 6 deilige musserende viner. En perfekt vinsmaking sammen med noen du er glad i!
Les hele saken
Det er sjelden du får møte en Master of Wine og smake viner som ikke er tilgjengelig i Norge. Denne kvelden vil du ikke gå glipp av.
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Spania byr på et bredt spekter av viner og nå har du du muligheten til å smake 8 spennende vinstiler.
Les hele saken
Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.
Les hele saken
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele saken
Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele saken
Stopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.
Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.
Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.
Det er en overvekt av whisky - med ulik grad av røyk og fatkombinasjoner blant nyhetene i spesialpolet - og det er vel det folk vil ha. I hvert fall nå som det nærmer seg jul.
Opplev storsatsingen på Nasjonalbiblioteket med Credo og Heidi Bjerkan, møt verdens mest toneangivende kokk gjennom de siste tiårene, Ferran Adria og verdens mest bærekraftige restaurant Aponiente, blant annet.
Les hele sakenStopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.
Les hele sakenGjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.
Les hele saken149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.
Les hele sakenDet er ingen grunn til å overlate til andre å lage fiskegratengen. Oppskriften får du her.
Les hele sakenVingården Milestii Mici i Moldova huser verdens største vinkjeller med rundt to millioner flasker som Moldova har søkt om Unesco-beskyttelse for. Men hvorfor er det så mange flasker til overs fra 1986-årgangen?
Les hele saken