Thon kan trekke seg

Thongruppen kan komme til å trekke seg fra det planlagte hotellprosjektet i Moss.
Redaksjonen
20 Januar 2009 - 18:00

Det er en vanskelig start på Moss Lufthavn Rygge og investor Widar Salbuviks nye hotellplaner i Moss som har ført til at Thongruppen vurderer å stille sine hotellplaner i bero inntil videre.
 
Skrev brev
Olav Thon har skrevet et brev til ordfører Paul-Erik Krogsvold. Her skriver han at planene om et hotell i Moss i utgangspunktet opprettholdes.
 
Men hvis Moss kommune foretrekker Salbuviks prosjekt, vil Thongruppen be om at deres reguleringsplanarbeide stilles i bero.
 
En uke før jul skrev ordføreren til Olav Thon og informerte om de nye hotellplanene i Møllebyen.
 
Startet opp
Ordfører Krogsvold skriver at begge reguleringsprosesser er startet opp
 
I et svar noen dager senere nevner Olav Thon først og fremst den vanskelige starten Moss Lufthavn Rygge har fått.
 
Olav Thon informerer mosseordføreren om sitt ekstra bidrag på flere titalls millioner for å unngå nedleggelse på Rygge og at han med sin eierandel på 40 prosent på flyplassen vil få et underskudd som ligger i størrelsesorden 130 millioner kroner i 2008.
 
Skeptisk
Om sine egne hotellplaner i Moss sentrum skriver Thon at han håper reguleringsplanarbeidet fortsetter som planlagt.
 
Hotellkongen viser altså en viss form for skepsis ved å få to så vidt store kongresshotell i en by som Moss.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Michelin-guiden: Stjernedryss i Bergen

Som de to eneste nye Michelin-stjernene for Norge i 2025, er det stor stemning for Gaptrast og Omakase by Sergey Pak.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå

Michelin-guiden: Stjernedryss i Bergen

Som de to eneste nye Michelin-stjernene for Norge i 2025, er det stor stemning for Gaptrast og Omakase by Sergey Pak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Vinsmaking når det passer deg
Matkurs og vinkurs
Privat vinsmaking

Vinsmaking når det passer deg

Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her