Oppskrifter
Kokkeprogrammene alle elsker
Foto: (Melissa Moseley/Netflix)

Kokkeprogrammene alle elsker

Den populære dokumentarserien om toppkokkers liv og levnet kommer med seks nye episoder på Netflix 27. mai.
Aase E. Jacobsen
12 Mars 2016 - 13:00

Alle med svakhet for kokkestjerner og matnerder som sådan har fått med seg Netflix-serien Chef’s Table. Har du sett episodene med Magnus Nilsson på Fäviken eller Massimo Bottura på Osteria Francescana så mange ganger at du kan dem utenat, kan du glede deg over at sesong to starter 27. mai med seks nye episoder.

Og ikke nok med det, til høsten kommer sesong 3 med fire nye portretter av franske toppkokker. I 2017 klargjøres ytterligere to nye sesonger.

Også kvinnene trekkes fram

Alex Atala kommer til din pc 27. mai. Foto: Ricardo D'Angelo/Netflix

Samtlige episoder er regissert og produsert av David Gelb. -Den enorme bredden i ulike kulinariske disipliner og retninger, gjorde at det ble umulig å få med alle de fantastiske kokkehistoriene i én sesong, sier han og legger til: -Jeg er spesielt glad for at vi får to episoder dedikert til de kvinnelige kokkene Dominique Crenn, Ana Ros, Jeong Kwan, Nancy Silverton og Adeline Grattard. Jeg er dypt beæret over å få lov til å dele et innblikk i hvert av disse kokkenes liv med gastronomiske eksperter og matinteresserte husholdninger verden over!

Det er imidlertid ingen norske eller nordiske kokker utover Magnus Nilsson som er på Netflix-listen. Nedenfor kan du se hvilke kokker som portretteres når.

 

Chef’s Table, sesong 2, 27.mai 2016

Alex Atala, Dom, (Brasil)

Ana Ros, Hiša Franko (Slovenia)

Dominique Crenn, Atelier Crenn (USA)

Enrique Olvera, Pujol (Mexico)

Gagan Anand, Gaggan (Thailand)

Grant Achatz, Alinea, Next, The Aviary (USA)

 

Chef’s Table, sesong 3 - French Installment, høst 2016

Alain Passard, L’Arpege (Frankrike)

Michel Troisgros, Maison Troisgros (Frankrike)

Adeline Grattard, Yam’Tcha (Frankrike)

Alexandre Couillon, La Marine (Frankrike)

 

Chef’s Table, sesong 4 – vinter 2017

Ivan Orkin, Ivan Ramen (USA, Japan)

Jeong Kwan, Chunjinam Hermitage, Baekyangsa Temple (Sør-Korea)

Nancy Silverton, Mozza (USA)

Tim Raue, Restaurant Tim Raue (Tyskland)

Virgilio Martinez, Central (Peru)

Vladimir Mukhin, White Rabbit (Russland)

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant

Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Opplev storsatsingen på Nasjonalbiblioteket med Credo og Heidi Bjerkan, møt verdens mest toneangivende kokk gjennom de siste tiårene, Ferran Adria og verdens mest bærekraftige restaurant Aponiente, blant annet.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant

Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Fyll kyllingfileten med godsaker
Dagens rett
Kyllingfilet fylt med krydder og ost

Fyll kyllingfileten med godsaker

Gjør kyllingfileten sommerlekker med sesongens friske grønnsaker. Med denne oppskriften og drikkeforslaget er du på sikker grunn.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her