UKENS DRINK: Rom og prosecco er sammen så sommerlig som en drink kan bli
Ukens drink
(Julie H. Amundsen)

Rom og prosecco er sammen så sommerlig som en drink kan bli

Denne drinken tar pulsen på 1950-tallets Havanna, Cuba og er derfor velutprøvd som leskedrikk under lune forhold.

Den gangen da denne drinken ble servert første gang, angivelig i 1949 i Havanna, Cuba, var det champagne som ble brukt.

Les den dramatiske historien om Bacardi

Men det er slett ikke nødvendig så lenge du bruker en forholdsvis tørr boblevin, i denne oppskriften er det en tørr prosecco som inngår. Boblevinen skal nemlig sammen med limesaften møte sødmen i den brune romen og fra honningsirupen. Resultatet er en veldig frisk og leskende drink.

Se våre andre drinkoppskrifter med prosecco

Gå ikke glipp av ukens drink - bestill vårt gratis nyhetsbrev  

Airmail

Antall porsjoner

1

Tilberedningstid

5 minutter

Ingredienser

Fremgangsmåte

Fyll ingrediensene i en shaker med is. Rist godt og sil over i et champagneglass. Topp med  Martini prosecco og pynt med lime.

Alternativt kan du servere den over is i et høyt glass. 

 Slik lager du honningsirup

Råvare:
Bacardi Añejo Cuatro 
Martini Prosecco

Les den dramatiske historien om Bacardi

Se våre andre drinkoppskrifter med prosecco

Sendt inn av

Foto: Julie H. Amundsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen