UKENS DRINK: Any Port in a Storm

Ukens drink Any Port in a Storm

(beerlogoff)

Har du ikke helt fått sansen for å nyte portvin alene, skal du prøve denne annerledes, men likevel forfriskende drinken

Her er det nemlig både portvin, cognac og en klunk øl - og det smaker så godt at du får lyst på en til.

Navnet på drinken er et  ordspill på et kjent engelsk ordspill, som peker på at når det stormer som verst, er en hvilken som helst trøst eller hjelp av det gode. 

Men denne drinken er ikke bare en hvilken som helst drink, selv om den kan lages av rester fra barskapet. Hvem er det ikke som har en skvett portvin og litt cognac på lur?

Har du ikke portvin, finner du en her

Og her er cognacutvalget på polet

Enn si solbær og blåbærsyltetøy? Du kan dessuten velge et annet øl av typen blonde. Siden resten av ølet skal serveres ved siden av, er det lurt å velge et øl du virkelig liker. 

Se våre andre drinker med portvin

Lag din egen drinkoppskriftsamling med vår gratis tjeneste 

Gå ikke glipp av ukens drink - bestill vårt gratis nyhetsbrev

Any Port in a Storm

Antall porsjoner

1

Tilberedningstid

5 minutter

Ingredienser

2.5 cl

Fremgangsmåte

Rør sammen blandingen i et mikseglass i 25 sekunder. Sil og hell over store isbiter i et ølglass. Server resten av ølet i flasken ved siden av.

Tips:
Om du ikke får tak i mørk agavesirup, kan du bruke lys agavesirup eller vanlig mørk sirup.

Enn si solbær og blåbærsyltetøy? Du kan dessuten velge et annet øl av typen blonde. Siden resten av ølet skal serveres ved siden av, er det lurt å velge et øl du virkelig liker. 

Har du ikke portvin, finner du en her

Og her er cognacutvalget på polet

Se våre andre drinker med portvin

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få ukens drink som nyhetsbrev 

Sendt inn av

Foto: beerlogoff

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Klubbkokken serverer: Saltbakt ribbe

Glem alt du har lært – Slik får du saftig ribbe med knasende sprø svor. Hver eneste gang.

Skikkelig sprø svor og saftig svinekjøtt. Finnes det noe deiligere? Den tilfredsstillende følelsen du får når du hører svoren knase, samtidig som svinekjøttet smelter i munnen på deg. Det er ikke rart at ribba har fått hedersplassen på julebordet. Les hele saken

Til toppen