UKENS DRINK: Rosato Royale

Ukens drink Rosato Royale

(Bilde: PoppyB)

By på en vårlig og leskende drink i solveggen

Denne drinken er både leskende og alkoholsvak og dermed perfekt etter en lang skitur eller spasertur. Du mikser den på et øyeblikk - med det du måtte ha i hus eller hytte.

Alle har vel en flaske vermut i barskapet, innkjøpt i taxfreebutikken eller for å bruke i en drink. Og så ble det kanskje med den ene gangen?

I denne oppskriften er det brukt Martini Rosato, men har du en annen lett vermut som Lillet Rose, gjør den samme jobben. Har du bare Martini Bianco, går det helt fint. Den lyse rosa fargen, får du ved å bruke en rosa musserende. Om du kun har helt tørr hvit vermut, må smaken justeres med litt sukkerlake. Eventuelt av noen dråper med ufortynnet ekstra god bringebærsaft. Som du skjønner, er det store muligheter med denne oppskriften som utgangspunkt, for å lage din helt personlige vri med det du har for hånden. 

Flere drinkoppskrifter finner du her

Gå ikke glipp av ukens drink - bestill vårt gratis nyhetsbrev  

Rosato Royale

Antall porsjoner

1

Tilberedningstid

5 minutter

Ingredienser

4 cl
Martini Rosato (rosé vermut)

Fremgangsmåte

Fyll et vinglass med isbiter.

Skjenk i kald Martini Rosato og topp opp med den musserende vinen.

Ønsker du å pynte drinken kan du bruke kanelstang, bringebær, lime- eller appelsinskive.

Her finner du flere drinker med musserende vin

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter

Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få ukens drink som nyhetsbrev 

 
 

Sendt inn av

Foto: PoppyB

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Klubbkokken serverer: Biff tartar

Gamle helter lever evig

Noen matretter nekter å dø ut. På lik linje med musikkens store helter finner de ofte sin vei til mang et ungt kokkehjerte. Her lever de et langt og kjærlig liv, og opplever renessanse på renessanse. Deres nærvær foreviget på restaurantmenyer verden over. En av disse rettene er biff tartar Les hele saken

Til toppen