Denne vrien pĂ„ en negroni â alle bartenderes favoritt â har vĂŠrt pĂ„ The Thief Bar sin meny i ett Ă„r nĂ„.Â
Se denne oppskriften pÄ en sommerlig negroni
For da vi skapte den fĂžrste menyen for The Thief Bar i 2015, var en negroni et must. Dog Ăžnsket vi Ă„ gjĂžre den noe annerledes. Vi ville vise hvordan man kan vĂŠre kreativ, men fortsatt beholde drinkens «dna».Â
Her finner du historien bak denne klassiske drinken
Vi bestemte oss for Ă„ bytte ut gin med ulagret akevitt. Dermed kommer akevittkarakteren veldig godt fram. Vi byttet ut Campari med dens litt kulere sĂžskenbarn Cynar. Den er noe sĂ„ spesielt som en artisjokkbitter. Sist, men ikke minst valgte vi Cocchi Americano til Ă„ ta over rollen for den sĂžte vermouthen â noe som gir den en tĂžrrere finish med mye appelsinpreg.
Gir mer plass i magen
Som en liten finish serverer vi drinken med en artisjokk rullet i parmaskinke â som gjĂžre at den salte skinken og oljete artisjokken virkelig framhever smakene i drinken.Â
Denne type drink er perfekt fĂžr middag da den «gir» deg litt mer plass i magen. Og selvsagt gjĂžr den deg ogsĂ„ litt sulten â noe som er hele vitsen med en appetittvekker.
GĂ„ ikke glipp av ukens drink - bestill vĂ„rt gratis nyhetsbrev  Â