Hvis negroni fortsatt er for kraftig, prøv denne mildere utgaven
Det er bitterlikøren med bilde av en artisjokk på etiketten som gjør susen i denne negroni-varianten.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det er bitterlikøren med bilde av en artisjokk på etiketten som gjør susen i denne negroni-varianten.
Les hele sakenNegroni er en alkoholsterk drink, perfekt for kalde årstider. Denne vrien er imidlertid noe fruktigere.
Les hele sakenOm du synes negroni er for kraftig, skal du prøve denne oppskriften for den har en hemmelig ingrediens som myker og frisker opp inntrykket.
Les hele sakenFor her er det bourbon som overtar for gin og dermed gir drinken ekstra smaksfylde.
Les hele sakenGin kan brukes til så mye mer enn gin & tonic. Av en flaske gin kan du lage både gin fizz og espresso martini - og mye mer. I dette videokurset lærer du å lage 5 drinker til perfeksjon.
Les hele sakenElsket og hatet - negroni har tatt verden med storm de siste årene. Denne tvisten tvinger klassikeren i knestående.
Les hele sakenDet er Himkok vi snakker om og der får negronien smak av vår fremste delikatesse fra fjellet, nemlig multene. Denne lekre drinken kan du med letthet lage hjemme.
Les hele sakenPå baren Manhattan i Singapore lagres drinkene i et solerasystem etter modell fra sherryverdenen. Det er ikke bare det som gjør at baren er i en klasse for seg.
Les hele sakenDen har nemlig noen av de samme smakene som en av de mest populære drinkene for tiden. Bare enda bedre.
Les hele sakenMen faktum er at du blir sulten av den, skinkerullen er bare for å pirre matlysten.
Les hele sakenNegroni er forbundet med like mange anekdoter som de fleste andre klassikere. Det som gjør den spesiell er imidlertid innholdet av både rød vermouth og Campari.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser.
Les hele sakenDen 14. februar kan du feire din kjærlighet for mat, vin eller følge ditt. Få servert en nydelig meny kombinert med 7 glass vin fra to topprodusenter fra Piemonte.
Les hele sakenDelicatessen Aker brygge inviterer deg til en uforglemmelig kveld med spansk mat og viner fra egen vingård.
Les hele sakenBli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenBli med når Master of Wine Heidi Iren Hansen Vestvik guider deg igjennom noe av det beste California har å by på.
Les hele sakenEr du en ekte pastaentusiast og ønsker du å lære deg å lage deilige italienske pastaretter fra bunnen av? Da har vi den perfekte matopplevelsen for deg!
Les hele sakenDette kurset er for deg som ønsker å smake forskjeller og likheter på viner i ulike prisklasser, og selvfølgelig ha det gøy!
Les hele sakenFør julens travle tider setter inn, inviteres du til en spennende vinsmaking med Bodegas Baigorri, presentert av den dyktige og erfarne alltid sprudlende sommelieren Henriette Batt.
Les hele sakenJuleribba skal man ikke tukle med, og ikke drikkefølget heller, tenker du kanskje. Men om du har lyst å prøve noe annet, får du noen gode alternativer her.
De siste årene har det blitt mer og mer populært å velge vin i stedet for øl og akevitt til pinnekjøttet, men hva skal vi tenke på før valget tas?
Her har du forslag til både vin og øl som matcher kalkunmiddagen.
Her er det både magnum, dobbelmagnum og sågar femliters vinflasker som er å få tak i på polet. Til og med i basis. Men de aller beste må bestilles, og da begynner det å haste.
Her er oversikten over de 147 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Og det med veldig få ingredienser. Magnus Thorseth vet hvilke akevittknapper han skal trykke på. Og resultatet er sublimt. Drinken kan sågar bli en ny julefavoritt.
Les hele sakenJuleribba skal man ikke tukle med, og ikke drikkefølget heller, tenker du kanskje. Men om du har lyst å prøve noe annet, får du noen gode alternativer her.
Les hele sakenHer har du forslag til både vin og øl som matcher kalkunmiddagen.
Les hele sakenOslorestauranten Xef og Asker-restauranten Porfavor Tapas & Vinbar er Norges eneste utvalgte av den offisielle spanske matsertifiseringen Spain Certification Program. Nærmere Spania kommer du ikke.
Les hele sakenBli med når Master of Wine Heidi Iren Hansen Vestvik guider deg igjennom noe av det beste California har å by på.
Les hele sakenEn slik kringle vekker begeistring hos alle. Enten det er hjemme, på jobben eller juleavslutningen. Dessuten er den en perfekt førjulsgave.
Les hele saken