Utvalget av norskbrygget eplesider Ăžker kraftig. De finnes i mange forskjellige stiler, noen er sĂžtere enn andre, som for eksempel de fra Hardanger, mens andre er knusk tĂžrre som de fra oslobaserte Mold og SolhĂži Sider samt de fra Lindheim.Â
Hva du velger er en smaksak, men den beste lÞsningen etter min mening er en sÄ tÞrr sider som mulig, og gjerne spontangjÊret som de ovennevnte, for mer kompleksitet. Det matcher bÄde bourbonen og ingefÊrÞlet godt.
Se det store utvalget av norsk sider pÄ polet
Og det siste bĂžr ogsĂ„ vĂŠre av typen smĂ„skalaprodusert, for renest mulig smak og best mulig balanse nĂ„r det kommer til sĂždme.Â
Derfor foreslÄr vi dette supre norskbryggete ingefÊrÞlet - det finnes i mange polutsalg
Hvis du vil ha en helnorsk drink, bytter du ut bourbon med en fatlagret akevitt.