Stor test av sider – her er sommerens beste sidere
Sider er perfekt om sommeren, og passer til hverdag og fest. Her finner du årets beste sider.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sider er perfekt om sommeren, og passer til hverdag og fest. Her finner du årets beste sider.
Les hele sakenSiderprodusenter fra Norge hevdet seg stort i en av verdens største siderkonkurranser og satte nok en gang norsk sider på verdenskartet.
Les hele sakenAv 118 testede produkter er det hybrider, frukt, fatlagring og store mengder humle som kjennetegner de aller beste.
Les hele sakenEr det én dag man bør fokusere på norske råvarer, så er det på 17. mai. Vi slår derfor et slag for norsk sider på årets største dag.
Les hele sakenTakk og lov for take away. Denne hybriden mellom restaurant og hjemme. Det beste fra to verdener slått sammen i en Foodora-ordre. Og take away-luksusen er sushi, i form av assorterte biter.
Les hele sakenNorsk sider kan takke den pågående pandemien for at 2020 ble året da «alle» oppdaget hvilket unikt produkt dette er. Og ikke minst at norsk sider er så vel en sammensatt kategori med ulike avtrykk fra voksested og produsent, som en i kraftig utvikling.
Les hele sakenVi har testet over 70 øl- og sidernyheter i BU, og her er det mye snacks. Det finnes noe for alle og enhver, men liker du stout, surøl og lekre sidere, er mars måned for deg. Hele 16 nyheter har fått 90 poeng eller mer.
Les hele sakenSammen med god bourbon og ekstra godt ingefærøl får du i tillegg en fyldig og lett krydret funnfull.
Les hele saken2016 ga god eplemost over hele landet. Blant de beste er alle eplefylker representert.
Les hele sakenSmå avlinger til tross. Smaken av eplehøsten 2015 er det ikke noe å si på.
Les hele sakenDen 30. november kåres årets beste norske kokebok og de beste eplene i flytende form.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenÅ kunne noe om vin blir stadig viktigere. Apéritifs vinskole går over fem kvelder og gir deg en grunnleggende forståelse av vinens verden.
Les hele sakenDomaine Marcel Deiss er kanskje den mest banebrytende produsenten i Alsace, og endelig er vinene tilbake i Norge.
Les hele sakenMaster of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg forskjellen på de viktigste druetypene som benyttes i vinproduksjon verden over.
Les hele sakenNedre Foss Gård åpner dørene og byr på 5 lekre retter til 5 fantastiske champagner fra en helt spesiell produsent.
Les hele sakenHar ikke Italia en fast plass i ditt hjerte fra før, vil det absolutt få det nå. Med vin i glasset drømmer du deg bort sammen med Norges desidert mest entusiastiske vin- og italiaekspert.
Les hele sakenBattle of Bottles, en av årets største vinmesser med hovedfokus på italienske viner lørdag 11. februar i Oslo
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser.
Les hele sakenVi snakker om to helt forskjellige ølstiler, men brygget slik de skal være.
Vi snakker om en fatmodnet grappa og en norsk whisky for bestilling. Men også en solid porter som er nyhet i basis.
Det er de aller beste kjøpene blant de 100 testede vinene fra nyhetsslippene i januar og november. Men også en pen håndfull med flotte tørre hvitviner som byr på solid vinvaluta, Topp til skrei og annen sjømat.
Denne er en av mange vanvittig vellykkede viner, men vær forberedt om kamp om flaskene og å tømme kontoen.
Her er oversikten over de 121 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Reinsdyr er noe av det aller beste fra norsk natur. Tyttebær er på andreplass. Sammen smaker dette intet mindre enn genialt.
Les hele sakenDen er dessuten så mettende at du ikke trenger annet enn dessert etterpå.
Les hele sakenHar ikke Italia en fast plass i ditt hjerte fra før, vil det absolutt få det nå. Med vin i glasset drømmer du deg bort sammen med Norges desidert mest entusiastiske vin- og italiaekspert.
Les hele sakenFilip August Bendi sikret den tredje norske sølvmedaljen noensinne med en treretters barnemeny med et gullegg i midten og en breiflabb som har satt standard for denne råvaren i lang tid framover.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenRød vermut er ikke så søt som Aperol, men har litt høyere alkohol. Likevel er dette en drink som passer perfekt om du jakter tørrere og ikke for sterke vinterdrinker.
Les hele saken