Stor test av sider – her er sommerens beste sidere
Sider er perfekt om sommeren, og passer til hverdag og fest. Her finner du årets beste sider.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sider er perfekt om sommeren, og passer til hverdag og fest. Her finner du årets beste sider.
Les hele sakenSiderprodusenter fra Norge hevdet seg stort i en av verdens største siderkonkurranser og satte nok en gang norsk sider på verdenskartet.
Les hele sakenAv 118 testede produkter er det hybrider, frukt, fatlagring og store mengder humle som kjennetegner de aller beste.
Les hele sakenEr det én dag man bør fokusere på norske råvarer, så er det på 17. mai. Vi slår derfor et slag for norsk sider på årets største dag.
Les hele sakenTakk og lov for take away. Denne hybriden mellom restaurant og hjemme. Det beste fra to verdener slått sammen i en Foodora-ordre. Og take away-luksusen er sushi, i form av assorterte biter.
Les hele sakenNorsk sider kan takke den pågående pandemien for at 2020 ble året da «alle» oppdaget hvilket unikt produkt dette er. Og ikke minst at norsk sider er så vel en sammensatt kategori med ulike avtrykk fra voksested og produsent, som en i kraftig utvikling.
Les hele sakenVi har testet over 70 øl- og sidernyheter i BU, og her er det mye snacks. Det finnes noe for alle og enhver, men liker du stout, surøl og lekre sidere, er mars måned for deg. Hele 16 nyheter har fått 90 poeng eller mer.
Les hele sakenSammen med god bourbon og ekstra godt ingefærøl får du i tillegg en fyldig og lett krydret funnfull.
Les hele saken2016 ga god eplemost over hele landet. Blant de beste er alle eplefylker representert.
Les hele sakenSmå avlinger til tross. Smaken av eplehøsten 2015 er det ikke noe å si på.
Les hele sakenDen 30. november kåres årets beste norske kokebok og de beste eplene i flytende form.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser.
Les hele sakenDen 14. februar kan du feire din kjærlighet for mat, vin eller følge ditt. Få servert en nydelig meny kombinert med 7 glass vin fra to topprodusenter fra Piemonte.
Les hele sakenDelicatessen Aker brygge inviterer deg til en uforglemmelig kveld med spansk mat og viner fra egen vingård.
Les hele sakenBli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenBli med når Master of Wine Heidi Iren Hansen Vestvik guider deg igjennom noe av det beste California har å by på.
Les hele sakenEr du en ekte pastaentusiast og ønsker du å lære deg å lage deilige italienske pastaretter fra bunnen av? Da har vi den perfekte matopplevelsen for deg!
Les hele sakenDette kurset er for deg som ønsker å smake forskjeller og likheter på viner i ulike prisklasser, og selvfølgelig ha det gøy!
Les hele sakenFør julens travle tider setter inn, inviteres du til en spennende vinsmaking med Bodegas Baigorri, presentert av den dyktige og erfarne alltid sprudlende sommelieren Henriette Batt.
Les hele sakenDe siste årene har det blitt mer og mer populært å velge vin i stedet for øl og akevitt til pinnekjøttet, men hva skal vi tenke på før valget tas?
Her er det både magnum, dobbelmagnum og sågar femliters vinflasker som er å få tak i på polet. Til og med i basis. Men de aller beste må bestilles, og da begynner det å haste.
Her er oversikten over de 147 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Og da snakker vi ikke om Bordeaux eller Australia, som dominerer poengtoppen denne gangen, men 333 flasker med Raveneau og 84 flasker med Keller.
Andevennlige drikkevarer finner du innen alle kategorier og prisklasser. Her har du en rekke forslag som kan kalles allroundere når det er and på menyen.
Ikke bare vil den holde 10 år i kjelleren, men investeringen er også svært lav for en slik vin å være.
Les hele sakenNå er det utropstegn og ikke spørsmåltegn som bekler etiketten, men opprinnelsen er ikke mer kjent av den grunn.
Les hele sakenOslorestauranten Xef og Asker-restauranten Porfavor Tapas & Vinbar er Norges eneste utvalgte av den offisielle spanske matsertifiseringen Spain Certification Program. Nærmere Spania kommer du ikke.
Les hele sakenOm ikke produksjonen blir så stor, blir i hvert fall stemningen god når du samler familien eller dine aller nærmeste venner til juleverksted.
Les hele sakenDe siste årene har det blitt mer og mer populært å velge vin i stedet for øl og akevitt til pinnekjøttet, men hva skal vi tenke på før valget tas?
Les hele sakenDe er skjøre, men svært holdbare, så selv om det er to uker igjen til jul, er det nå du skal bake denne juleklassikeren.
Les hele saken