UKENS DRINK: New York Sour med portvin

Ukens drink New York Sour med portvin

(fastsnail)

Slik kan du også nyte portvinen

Når en whisky sour får et topplag av portvin, skapes helt nye smaksopplevelser.

Til denne klassikeren som skal ha oppstått i Chicago (en gang ved slutten av 1800-tallet) og ikke New York, brukes egentlig rødvin. Men portvin gir den en ekstra fylde, varme og sødme. En super drink å servere som start på novemberfesten.

Her er oppskriften med rødvin

Gå ikke glipp av ukens drink - bestill vårt gratis nyhetsbrev  

New Your Sour med portvin

Antall porsjoner

1

Tilberedningstid

5 minutter

Ingredienser

Fremgangsmåte

Shake alle ingrediensene utenom portvinen i en shaker. Hell over i et glass fylt med isbiter og topp med portvinen ved å helle den over en barskje slik at den legger seg som et eget lag på toppen av drinken.

Råvarer:
Jack Daniel's
Taylor's LBV

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter

Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få ukens drink som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av

Foto: fastsnail

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen