Når du først er i gang med rabarbrainnhøstingen, og hvis det er snakk om store mengder rabarbra, kan du godt lage en større porsjon. For denne sirupen holder seg fint i kjøleskapet utover våren og sommeren. Da kan du by på forfriskende drinker rett som det er.
Se andre drinkoppskrifter med rabarbra
Gå ikke glipp av ukens drink - bestill vårt gratis nyhetsbrev
Rabarbra gin sour
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Tørrshake ingrediensene først kraftig. Sjekk om syre-sukkerbalansen er korrekt. Tilsett evt mer sitronsaft hvis du vil ha den syrligere og mer bitter om du vil ha den bitrere. Ha deretter i isbiter og rist videre. Sil over i et avkjølt cocktailglass.
Pynt gjerne med en rabarbrastrimmel som er blansjert i 5 sekunder og deretter lagt i isvann.
Tips:
Du kan godt bruke uutblandet rabarbrasaft fra butikken.
Råvarer fra polet:
Se det store utvalget av gin
Bareksten Rhubarb bitters
Se andre drinkoppskrifter med rabarbra
Her er alt du trenger å vite om rabarbra
Og her finner du mange oppskrifter der rabarbra er med
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Sendt inn av Apéritif
Foto: Ryzhkov