UKENS DRINK: Drink til Halloween

Ukens drink Drink til Halloween

(Bilde: 5PH)

Restene av gresskaret bruker du til denne drinken

Har du overskudd av gresskarkjøtt, bør du prøve denne drinken. De andre ingrediensene har du garantert i huset.

Har du derimot ikke kjøpt gresskar for å grave ut til lykt, men likevel har lyst på gresskar, kan det lønne seg å kjøpe butternut-gresskar. De er mye lettere å håndtere. Pureen lager du enkelt ved å enten dampe - eller ovnsbake gresskaret (ved 200 grader i 30 minutter). 

Denne drinken kan altså også lages i en bolle hvis du venter storinntrykk. Og den kan dessuten lages som alkoholfri versjon. I så fall bruker du bare litt mer ingefærøl. 

Se alt det andre du kan lage med gresskar

Hvis du vil ha tips om flere slike drinker, sørg for å registrere deg for våre nyhetsbrev  

Fizzy gresskar og eple

Antall porsjoner

1

Tilberedningstid

5 minutter

Ingredienser

4 cl

Fremgangsmåte

Ha gresskarpure, vodka, eplemost og isbiter i en shaker og rist kraftig. Sil over i et glass med is. Topp med ingefærøl og stikk en kanelstang og en myntekvast oppi glasset. 

Du kan også lage denne drinken i en bowle. Da rister du vodka og gresskarpure med is og siler over i en bolle med isbiter. Så fyller du opp med like deler eplemost og ingefærøl. Riv mynteblader over bollen. Del gjerne opp noen epler i båter også. Stikk en kanelstang opp i hvert glass ved servering. 

 Se alt det gode du kan lage av et gresskar

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter

Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få ukens drink som nyhetsbrev 

 



Sendt inn av

Foto: 5PH

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Forsiden akkurat nå

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen