Har du gresskar i huset, by på denne smaksintense thaicurryen
Det er den røde thai-curry-pastaen som sørger for ekstra trøkk i denne tykke suppen. Denne ingrediensen finner du i alle butikker.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det er den røde thai-curry-pastaen som sørger for ekstra trøkk i denne tykke suppen. Denne ingrediensen finner du i alle butikker.
Les hele sakenGresskar er så mye mer enn morsomme lykter til halloween. Her finner du de beste oppskriftene, både salte og søte.
Les hele sakenDermed har du alltid noe godt på lur. Eller noe veldig fornuftig å gi bort i gave. Vi gir deg oppskriftene.
Les hele sakenI dag feirer amerikanerne Thanksgiving - høsttakkefest - og hva passer vel ikke bedre enn å takke med en slik rett som denne gresskargryta.
Les hele sakenButikkene har fortsatt den flotte råvaren i grønnsaksdisken. Kjøp inn, lag suppe og frys ned resten.
Les hele sakenAmerikanere er eksperter på å utnytte gresskar til siste trevl. Prøv denne oppskriften.
Les hele sakenHar du overskudd av gresskarkjøtt, bør du prøve denne drinken. De andre ingrediensene har du garantert i huset.
Les hele sakenOg det enten du feirer Halloween eller ei. For gresskarene som fyller butikkene akkurat nå, bør brukes, og denne oppskriften er en god måte å få brukt gresskarinnmaten på.
Les hele sakenDet blir ikke helt halloween uten en gresskarlykt. Her lærer du hvordan du lager den.
Les hele sakenEr du usikker på historien bak halloween eller lurer på hva du skal bruke gresskarene til? Apéritif gir deg svarene og oppskriftene.
Les hele sakenDisse gresskarlappene smaker mye bedre enn brød til suppen. Eller de kan bli midtpunkt i måltidet. Her er oppskriften.
Les hele sakenEnten du feirer halloween eller ei, må du bare prøve denne oppskriften på gresskarpai.
Les hele sakenDe ekstra fargesterke gresskarene som brukes i India blir en fryd for øyet i form av denne tykke suppegryten som altså er helt vegetarisk og ganske hot.
Les hele sakenHjemmelaget ravioli er enklere enn du kanskje tror. Denne supre oppskriften er signert Adriana Salsis som kan sin pasta.
Les hele sakenSøtpoteter blir stadig mer populært. Den gode smaken og den fine fargen lyser opp i desembermørket. Dagens oppskrift henter ekstra mye smak ut av denne råvaren, men du kan også lage den med gresskar.
Les hele sakenEn indisk krydret lettlaget vegetarrett er på sin plass nå, midt i adventsmaset.
Les hele sakenSammen med vodka, melk, vanilje og kanel, får du en smaksbombe av en drink. Perfekt start på helgen, enten du er i halloweenmodus eller ei.
Les hele sakenHalloween blir ikke det samme i år som i fjor. Men gresskarene står og frister i butikkene, og har du laget gresskarlykt, kan du bruke innmaten til denne retten.
Les hele sakenOg har du ikke gresskar, er det lurt å skaffe det, for denne kaken er dyrisk god. Ikke er den vanskelig å lage heller.
Les hele sakenGresskar er en ressurs som bør brukes nå som den i forbindelse med halloween, fallbys på hvert gatehjørne. Og som holder til langt ut på vinteren. Denne suppeoppskriften kommer du til å følge flere ganger.
Les hele sakenHar du allerede kjøpt et gresskar, har du det som trengs for denne lettbakte paien.
Les hele sakenGresskar kan brukes i langt flere søte settinger enn pai. Denne oppskriften på dessert for eksempel.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenDen 14. februar kan du feire din kjærlighet for mat, vin eller følge ditt. Få servert en nydelig meny kombinert med 7 glass vin fra to topprodusenter fra Piemonte.
Les hele sakenDelicatessen Aker brygge inviterer deg til en uforglemmelig kveld med spansk mat og viner fra egen vingård.
Les hele sakenBli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenBli med når Master of Wine Heidi Iren Hansen Vestvik guider deg igjennom noe av det beste California har å by på.
Les hele sakenEr du en ekte pastaentusiast og ønsker du å lære deg å lage deilige italienske pastaretter fra bunnen av? Da har vi den perfekte matopplevelsen for deg!
Les hele sakenDette kurset er for deg som ønsker å smake forskjeller og likheter på viner i ulike prisklasser, og selvfølgelig ha det gøy!
Les hele sakenFør julens travle tider setter inn, inviteres du til en spennende vinsmaking med Bodegas Baigorri, presentert av den dyktige og erfarne alltid sprudlende sommelieren Henriette Batt.
Les hele sakenHer er det både magnum, dobbelmagnum og sågar femliters vinflasker som er å få tak i på polet. Til og med i basis. Men de aller beste må bestilles, og da begynner det å haste.
Her er oversikten over de 147 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Og da snakker vi ikke om Bordeaux eller Australia, som dominerer poengtoppen denne gangen, men 333 flasker med Raveneau og 84 flasker med Keller.
Det er en kort oppsummering av hva som blir gjort tilgjengelig i spesialpolslippet torsdag 23. november.
For 2023 er et år med mye sol og tidlig modning. Som gjør at også de spontangjærede vinene stort seg har fått nok tid på å bli klare til den tredje torsdagen i november - altså 16. november.
Med appelsingulrøtter på siden blir det reneste festmåltidet midt i uka.
Les hele sakenMed Muri Drinks er en helt ny kategori av alkoholfrie alternativ oppstått. Så komplekse at mange sågar foretrekker dem foran vin – eller som ingrediens i drinker. Selv om det ikke var tanken bak.
Les hele sakenOslorestauranten Xef og Asker-restauranten Porfavor Tapas & Vinbar er Norges eneste utvalgte av den offisielle spanske matsertifiseringen Spain Certification Program. Nærmere Spania kommer du ikke.
Les hele sakenOm ikke produksjonen blir så stor, blir i hvert fall stemningen god når du samler familien eller dine aller nærmeste venner til juleverksted.
Les hele sakenFør julens travle tider setter inn, inviteres du til en spennende vinsmaking med Bodegas Baigorri, presentert av den dyktige og erfarne alltid sprudlende sommelieren Henriette Batt.
Les hele sakenKombinasjonen er sopp og loven samt en potetmos med fetaost gir akkurat det selskapet godt lammekjøtt trenger.
Les hele saken