Gresskarpai er et must denne uken
Enten du feirer halloween eller ei, må du bare prøve denne oppskriften på gresskarpai.
Les hele sakenEnten du feirer halloween eller ei, må du bare prøve denne oppskriften på gresskarpai.
Les hele sakenAmerikanere er eksperter på å utnytte gresskar til siste trevl. Prøv denne oppskriften.
Les hele sakenGresskar er så mye mer enn morsomme lykter til halloween. Her finner du de beste oppskriftene, både salte og søte.
Les hele sakenDe ekstra fargesterke gresskarene som brukes i India blir en fryd for øyet i form av denne tykke suppegryten som altså er helt vegetarisk og ganske hot.
Les hele sakenDermed har du alltid noe godt på lur. Eller noe veldig fornuftig å gi bort i gave. Vi gir deg oppskriftene.
Les hele sakenHjemmelaget ravioli er enklere enn du kanskje tror. Denne supre oppskriften er signert Adriana Salsis som kan sin pasta.
Les hele sakenSøtpoteter blir stadig mer populært. Den gode smaken og den fine fargen lyser opp i desembermørket. Dagens oppskrift henter ekstra mye smak ut av denne råvaren, men du kan også lage den med gresskar.
Les hele sakenEn indisk krydret lettlaget vegetarrett er på sin plass nå, midt i adventsmaset.
Les hele sakenSammen med vodka, melk, vanilje og kanel, får du en smaksbombe av en drink. Perfekt start på helgen, enten du er i halloweenmodus eller ei.
Les hele sakenHalloween blir ikke det samme i år som i fjor. Men gresskarene står og frister i butikkene, og har du laget gresskarlykt, kan du bruke innmaten til denne retten.
Les hele sakenDet blir ikke helt halloween uten en gresskarlykt. Her lærer du hvordan du lager den.
Les hele sakenOg har du ikke gresskar, er det lurt å skaffe det, for denne kaken er dyrisk god. Ikke er den vanskelig å lage heller.
Les hele sakenGresskar er en ressurs som bør brukes nå som den i forbindelse med halloween, fallbys på hvert gatehjørne. Og som holder til langt ut på vinteren. Denne suppeoppskriften kommer du til å følge flere ganger.
Les hele sakenButikkene har fortsatt den flotte råvaren i grønnsaksdisken. Kjøp inn, lag suppe og frys ned resten.
Les hele sakenHar du overskudd av gresskarkjøtt, bør du prøve denne drinken. De andre ingrediensene har du garantert i huset.
Les hele sakenOg det enten du feirer Halloween eller ei. For gresskarene som fyller butikkene akkurat nå, bør brukes, og denne oppskriften er en god måte å få brukt gresskarinnmaten på.
Les hele sakenHar du allerede kjøpt et gresskar, har du det som trengs for denne lettbakte paien.
Les hele sakenEr du usikker på historien bak halloween eller lurer på hva du skal bruke gresskarene til? Apéritif gir deg svarene og oppskriftene.
Les hele sakenDisse gresskarlappene smaker mye bedre enn brød til suppen. Eller de kan bli midtpunkt i måltidet. Her er oppskriften.
Les hele sakenGresskar kan brukes i langt flere søte settinger enn pai. Denne oppskriften på dessert for eksempel.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenRomain og Damien Bouchard kommer til Norge for å fortelle om Chablis og presentere sine velrennomerte viner fra Domaine d’Enclos.
Les hele sakenSmak noe av det aller beste fra Chianti og Toscana når Chiara Leonini fra det anerkjente vinhuset Fèlsina inntar hovedstaden.
Les hele sakenSelveste Michel Drappier kommer til Norge for å presentere Drappiers nydelige og ettertraktede champagner.
Les hele sakenBli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele sakenLa deg imponere av ferielandets store mangfold i vinstiler, deriblant noen av verdens mest ettertraktede. Denne kvelden må du få med deg.
Les hele sakenÅ kunne noe om vin blir stadig viktigere. Både å forstå hva vin er, hvordan den smaker og hvordan du velger riktig vin til mat. Vi tilbyr deg som tørster etter enda mer kunnskap om vin, å bli elev ved Apéritifs Vinskole.
Les hele sakenSondre Lerche er mannen som benyttet pandemien til å videreutvikle kreativiteten sin og bevege seg inn i vinverdenen. Denne kvelden får du smake på alle hans viner og høre ham fortelle historien om hvordan de ble til.
Les hele sakenFå norske bryggerier har hatt så stor suksess det siste tiåret som 7 Fjell Bryggeri. Nå setter de kursen mot Nedre Foss Gård for å gi oss en uforglemmelig, underholdende og velsmakende kveld med noen av landets mest karismatiske ølfolk.
Les hele saken1,4 milliarder kinesere kan ikke ta feil. Nå er det din tur til å oppdage dumplingens smakfulle verden. Etter dette kurset kan du invitere til en gastronomisk opplevelse fra eget kjøkken.
Les hele sakenSkal du ut å reise med fly til utlandet i sommer, er det verd å merke seg disse vinene og siderne i taxfreebutikken.
Sider er perfekt om sommeren, og passer til hverdag og fest. Her finner du årets beste sider.
Blant de 410 rosevinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2021 og 2020, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner.
Produktene i toppen er intense, komplekse og særdeles lagringsdyktige. Da er det kanskje ikke så ille at hetebølgene i år har latt vente på seg, det er på kjøligere kvelder disse er perfekte.
Leskende drikke trenger slett ikke være tynt og smakløst. Vi har tatt for oss gode mengder øl og sider som er å finne både på Vinmonopolet og på matbutikken, og funnet frem til de du bør drikke denne sommeren.
Grønnsaker og couscous er to ingredienser som svært lett lar seg kombinere. Og når du legger til reker, lime, sitron og urter - ja da er det i tillegg duket for en fruktig hvitvin i glasset.
Les hele sakenDe frityrstekte potet-sticksene danner et dekorativt rede, men kan selvsagt serveres på vanlig måte.
Les hele sakenHer serveres Irish Coffee i i to spennende nedkjølte versjoner. Grip derfor sjansen til å lage noe nytt.
Les hele sakenPølser blir nesten ikke bedre enn når de serveres med hjemmelaget potetmos.
Les hele sakenDenne lettvinte og sommerlige retten passer like godt på kakebordet som til dessert.
Les hele saken