Gresskar er mer enn bare pynt
Er du usikker på historien bak halloween eller lurer på hva du skal bruke gresskarene til? Apéritif gir deg svarene og oppskriftene.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Er du usikker på historien bak halloween eller lurer på hva du skal bruke gresskarene til? Apéritif gir deg svarene og oppskriftene.
Les hele sakenGresskar er så mye mer enn morsomme lykter til halloween. Her finner du de beste oppskriftene, både salte og søte.
Les hele sakenButikkene har fortsatt den flotte råvaren i grønnsaksdisken. Kjøp inn, lag suppe og frys ned resten.
Les hele sakenAmerikanere er eksperter på å utnytte gresskar til siste trevl. Prøv denne oppskriften.
Les hele sakenHar du overskudd av gresskarkjøtt, bør du prøve denne drinken. De andre ingrediensene har du garantert i huset.
Les hele sakenOg det enten du feirer Halloween eller ei. For gresskarene som fyller butikkene akkurat nå, bør brukes, og denne oppskriften er en god måte å få brukt gresskarinnmaten på.
Les hele sakenDet blir ikke helt halloween uten en gresskarlykt. Her lærer du hvordan du lager den.
Les hele sakenHalloween-drinker kan smake godt selv om de ikke ser slik ut.
Les hele sakenDisse er ikke spesielt avanserte men både navnet og innsiden er perfekt for den skumleste tiden av året.
Les hele sakenGresskar er en ressurs som bør brukes nå som den i forbindelse med halloween, fallbys på hvert gatehjørne. Og som holder til langt ut på vinteren. Denne suppeoppskriften kommer du til å følge flere ganger.
Les hele sakenHer finner du gode oppskrifter på den ene bloddryppende og skrekkinngytende drinken etter den andre.
Les hele sakenHvis du vil slippe å finne hagen din full av toalettpapir, eller bli utsatt for andre røverstreker, bør du ha litt godteri på lur.
Les hele sakenBarn og voksne blir like henrykte over velkomstdrinken, gresskargryten og kaken vi gir deg oppskriftene på.
Les hele sakenFor det er ingen grunn til å bli skremt av at den inneholder gulrotsaft. Det smaker bare knallgodt.
Les hele sakenHar du allerede kjøpt et gresskar, har du det som trengs for denne lettbakte paien.
Les hele sakenUansett hva du finner på for halloween er suksessen sikret med disse muffinsene.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Lær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper.
Les hele saken
Den 26. februar kan du bli med på en unik mat og vinopplevelse. Familia Zabala Martinez henter frem 7 deilige viner og Klosteret disker opp med en 5-retters meny.
Les hele saken
Den 14. februar kan du lære mer og smake 6 deilige musserende viner. En perfekt vinsmaking sammen med noen du er glad i!
Les hele saken
Nyt 10 fantastiske viner fra et av Italias mest ikoniske vinhus. Dette er en unik sjanse for deg som liker viner fra Chianti Classico.
Les hele saken
Det er sjelden du får møte en Master of Wine og smake viner som ikke er tilgjengelig i Norge. Denne kvelden vil du ikke gå glipp av.
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Spania byr på et bredt spekter av viner og nå har du du muligheten til å smake 8 spennende vinstiler.
Les hele saken
Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.
Les hele saken
Juleribba skal man ikke tukle med, og ikke drikkefølget heller, tenker du kanskje. Men om du har lyst å prøve noe annet, får du noen gode alternativer her.
De siste årene har det blitt mer og mer populært å velge vin i stedet for øl og akevitt til pinnekjøttet, men hva skal vi tenke på før valget tas?
Når du likevel er på polet eller butikken, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Også de andre sterkvintypene som madeira, sherry, rivesaltes og banyuls byr på store smaksopplevelser, for alle budsjetter.
Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.
Les hele sakenReinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.
Les hele sakenDet som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.
Les hele sakenMed en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.
Les hele sakenTa for deg av julespesialitetene og lag en superrask hverdagsrett.
Les hele sakenDenne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.
Les hele saken