UKENS VIN: Knallkjøp til sensommerens måltider
Ukens vin

Knallkjøp til sensommerens måltider

Denne søritalienske rødvinen har det som trengs av smak nå i overgangen mellom sommer og høst. Og det til en liten penge.

 

Mastroberardino Mastro Rosso 2017 er bade syrefrisk og smaksrik, leskende og fruktig, med et perfekt lite tanninbitt som gjør at den fungerer til så vel sensommerlige grillmåltider, til sesongens soppretter og ikke minst nå som årets lam snart fyller kjølediskene.

Den er signert en av Campanias beste produsenter – Mastroberardino – som ettertrykkelig har plassert seg på toppen for områdets mest lagringsdyktige vinstil, nemlig Taurasi hvor druen aglianico spiller eneste rolle. I denne vinen har den imidlertid fått hjelp av piedirosso, også den en lokal drue med veldig lang historie i denne delen av Italia. Den bidrar med aroma og leskende syrlighet. Siden den har lite tanniner passer den perfekt sammen med aglianico når målet er å lage vin som ikke skal lagres lenge.  

Merk disse vinene som favoritter og/eller legg dem i din digitale vinkjeller

Hvis du vil ha tips om flere slike viner, sørg for å registrere deg for våre nyhetsbrev 

Du kan også få vintips sendt som sms - les mer om det her

Alt som er godt her i livet kommer i små porsjoner. Det gjelder også for god vin. Siden denne spalten er veldig populær, kan de omtalte vinene bli utsolgt i løpet av kort tid. Noen ganger er det snakk om midlertidig utsolgt. Da kan det lønne seg å prøve igjen etter en uke. Den som venter på noe godt....

Mastroberardino Mastro Rosso 2017

Produsent:
Mastroberardino
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Italia
Område:
Campania
Pris:
135,00 kr
Varenummer:
10058001
86 Poeng
Les smaksnotatene »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen