Har du huset fullt av selvplukket tørket eller fryst sopp, lag en fyldig suppe som denne
Skogsopp smaker alltid enda mer intenst enn kjøpesopp. Men for all del, det er fullt mulig å lage denne suppa med den type sopp også.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Skogsopp smaker alltid enda mer intenst enn kjøpesopp. Men for all del, det er fullt mulig å lage denne suppa med den type sopp også.
Les hele sakenI dag kan du finne frem fangsten etter helgens sopptur - en velsmakende suppe får følge av en frisk hvitvin.
Les hele sakenDenne paien blir ekstra god med selvplukket sopp. Oppskriften er lettlaget som bare det.
Les hele sakenDu kjenner deg kanskje igjen - soppkurven bugner og du vet ikke hvordan du skal ta vare på soppen du har plukket. Vi har oppskriftene.
Les hele sakenHar du sopp i fryseren, har du alltid noe godt til middag. Som med denne oppskriften på en fyldig skogsoppsuppe.
Les hele sakenHøsten er høysesong for sopp. I denne oppskriften er det brukt både tørket og fersk sopp, sopp fra skogen og butikken. Men du kan fint lage din egen blanding.
Les hele sakenSteinsopp er nemlig en av det mest spennende sopptypene du kan gå løs på med kniv og stekepanne. Bare se alle de fristende oppskriftene.
Les hele sakenHer er de beste oppskriftene med skogens gull, nemlig kantarellene som popper opp i skog og mark.
Les hele sakenVi snakker rett og slett om maisgrøt som med noen får grep blir til den herligste middag. Her er det en saus med andelever. tomater og sopp, men det finnes et utall av andre løsninger om dette ikke frister.
Les hele sakenTa et dypdykk i fryseren på jakt etter høstens soppfangst. Det gjør dagens middagsoppskrift ekstra smakskrik. Men sopp fra butikken gjør også jobben.
Les hele sakenNoen egg, bacon og sopp, gjerne selvplukket. Ja, da har du det du trenger til et herremåltid .
Les hele sakenBreiflabb på menyen er garantert suksess. Og denne oppskriften lever opp til forventningene.
Les hele sakenDenne søritalienske rødvinen har det som trengs av smak nå i overgangen mellom sommer og høst. Og det til en liten penge.
Les hele sakenEn skogbunn dekket med kantareller er alles våte drøm. Men sopplukking er også forbundet med risiko. Er du usikker på hvilke andre sopper som kan spises? Her finner du en oversikt over åtte sikre matsopper og hvilke du må holde deg unna.
Les hele sakenEr du usikker på hvilke sopper som kan plukkes? Her finner du tre giftige sopper du skal holde deg unna.
Les hele sakenRaffinert, men du verden så enkel denne oppskriften på pasta med kremet saus er. Vi har brukt kantareller, men det meste passer.
Les hele sakenGjør som italienerne, server grøt til middag, men erstatt sukker og kanel med en fyldig soppsaus.
Les hele sakenSoppen har begynt å sprette opp fra skogbunnen. Her får du alle tipsene du trenger.
Les hele sakenLyst saftig kjøtt, perfekt kokte grønnsaker toppet med en soppsaus laget fra bunnen. Dette festmåltidet er mer lettlaget enn du tror.
Les hele sakenDet er på tide å få opp øynene for hvilken ressurs tørrfisk egentlig er. Denne oppskriften er til god hjelp.
Les hele sakenVi kombinerer det beste fra skog og hav i denne deilige oppskriften.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenBli med på en unik reise gjennom tiden, hvor du får sjansen til å smake på en sjelden samling Rioja-viner helt tilbake til 1964 fra det verdensberømte vinhuset.
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenBli med på en sommerkveld fylt med 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken