Utvider med to spisesteder

El Nero på Årnes utvider med en ny restaurant og kafé i tillegg til dagens pizzarestaurant.
Redaksjonen
18 September 2008 - 14:00

Om kort tid vil lokalene være klare. Daglig leder Baris Yacan satser på åpning i begynnelsen av oktober.
 
- Det er en drøm for oss å utvide El Nero. Dagens spisested går bra og vi har en økonomisk kilde å støtte oss på, sier Yacan. Han har drevet El Nero siden 2002.
 
Er spent
Sammen med Erol Kaydul er han spent på hvordan folk vil ta i mot det nye tilbudet i Årnes sentrum.
 
- Dagens tilbud på Årnes er lite og vi håper selvsagt at folk vil støtte opp om en ny kafé og restaurant/pianobar. Vi er veldig spente og forventer støtte slik at vi kan stå på lenger enn andre som har prøvd seg i denne bransjen på Årnes, sier innehaverne av El Nero til avisen Raumnes.
 
Variert meny
På den varierte menyen vil man blant annet kunne velge ulike italienske grillretter, italiensk pizza, forskjellige thairetter og indisk mat. I kaféen ønsker El Nero å tilby varme lunsjretter som nystekt kylling og omeletter.
 
- Det er mange som arbeider på Årnes, og vi ønsker å tilby dem en god lunsj og en avkobling fra jobben. Vi satser på å lage et tilbud til arbeidstakere som velger å spise lunsjen sin her, og håper å få stamkunder. Vi lover at det blir veldig hyggelige priser på mat og drikke, sier Yacan.
 
Trenger flere ansatte
El Nero har fått skjenkebevilling både ute og inne, og det bygges en stor uteserveringsplass som vil være klar innen kort tid.
 
Restauranten trenger til sammen åtte nye ansatte til utvidelsen av El Nero. Til neste sommer vil de ha behov for enda flere som kan jobbe i kaféen og restauranten. men Yacan er overrasket over hvor liten interesse de nye arbeidsplassene har fått.
 
- Så langt har jeg ikke lykkes i å skaffe nye arbeidstakere. Vi trenger flere kokker, servitører og bartendere, sier Yacan. Nå begynner det å haste med å få folk på plass til åpningen i oktober.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere
Ukens kake

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere

Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere
Ukens kake

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere

Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Imponerende 55 finalister i Star Wine List Award Norway 2025

Blant et rekordstort antall påmeldte vinkart i konkurransen Star Wine List Award Norway er det også rekordmange finalister fordelt på ni ulike kategorier.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør noe nytt med grillkyllingen
Dagens rett

Gjør noe nytt med grillkyllingen

Når du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her