Vant pris for laksepålegg

Vant pris for laksepålegg

Lerøy er tildelt Sjømatprisen 2012.

– Lerøy har løftet sjømat inn i en helt ny kategori i dagligvaremarkedet. Påleggskategorien har lenge vært dominert av kjøtt og kylling, men Lerøys lansering har vist at forbrukeren savnet et alternativ, sier juryen i begrunnelsen for tildelingen av årets sjømatpris.

– Vi ønsker å gjøre det enkelt for forbrukerne å velge god sjømat hver dag. Det ligger fire års arbeid bak produktene Lerøy påleggslaks og påleggsørret. Da er det ekstra hyggelig med anerkjennelsen som vises ved tildelingen av Sjømatprisen, sier marketing-ansvarlig Pål E. Michelsen i en pressemelding.

LES OGSÅ: Støtter norsk gulljakt i Bocuse d'Or

Tidligere i år vant Lerøys påleggslaks med provence-smak Seafood prix d'elite for beste «Convenience»-produkt under sjømatmessen i Brussel.

Sjømatprisen er en årlig hederspris som deles ut til bransjen under Sjømatkonferansen. Prisen skal inspirere til pågangsmot og kreativitet i utvikling av sjømatprodukter til det norske markedet.

Juryen bestod av leder Alexandra Krage Angell (Norsk Sjømatsenter), Tore Alfheim (Innovasjon Norge Hordaland), Reidar Molthe (Dagligvarehandelen), Rune Søvdsnes (SpareBank 1 SR-Bank), Marit Stagrum Ottem (Norges sjømatråd), Gjertrud Botnen (Coop Hordaland) og Frode Kristensen (Matmerk).

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen