Vant pris for laksepålegg

Vant pris for laksepålegg

Lerøy er tildelt Sjømatprisen 2012.
25 Oktober 2012 - 15:55

– Lerøy har løftet sjømat inn i en helt ny kategori i dagligvaremarkedet. Påleggskategorien har lenge vært dominert av kjøtt og kylling, men Lerøys lansering har vist at forbrukeren savnet et alternativ, sier juryen i begrunnelsen for tildelingen av årets sjømatpris.

– Vi ønsker å gjøre det enkelt for forbrukerne å velge god sjømat hver dag. Det ligger fire års arbeid bak produktene Lerøy påleggslaks og påleggsørret. Da er det ekstra hyggelig med anerkjennelsen som vises ved tildelingen av Sjømatprisen, sier marketing-ansvarlig Pål E. Michelsen i en pressemelding.

LES OGSÅ: Støtter norsk gulljakt i Bocuse d'Or

Tidligere i år vant Lerøys påleggslaks med provence-smak Seafood prix d'elite for beste «Convenience»-produkt under sjømatmessen i Brussel.

Sjømatprisen er en årlig hederspris som deles ut til bransjen under Sjømatkonferansen. Prisen skal inspirere til pågangsmot og kreativitet i utvikling av sjømatprodukter til det norske markedet.

Juryen bestod av leder Alexandra Krage Angell (Norsk Sjømatsenter), Tore Alfheim (Innovasjon Norge Hordaland), Reidar Molthe (Dagligvarehandelen), Rune Søvdsnes (SpareBank 1 SR-Bank), Marit Stagrum Ottem (Norges sjømatråd), Gjertrud Botnen (Coop Hordaland) og Frode Kristensen (Matmerk).

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her