Velkommen til Alsace Vindag 2015 - arrangement for serveringsbransjen

Velkommen til Alsace Vindag 2015 - arrangement for serveringsbransjen

Smak enestående viner fra et utvalg av produsenter i et av Frankrikes mest spennende vinområder - Alsace.
Redaksjonen
01 Desember 2014 - 14:09

Sett av denne kvelden til et spennende vinarrangement hvor du får oppleve Alsaces vinskatter. Du får smake både nye og eldre årganger, og alle regionens appelasjoner og druetyper er representert.

På denne åpne smakingen kan du tilbringe tiden din ved de utstillerne du selv vil. Lær mer om vinene, opplev nye årganger av favorittene og utforske nye spennende viner. Nederst i artikkelen finner du oversikten over hvilke vinhus som er representert på dette arrangementet.

Unike foredrag for bransjen

Arrangementet er åpent for profesjonelle fra klokken 13, og det arrangeres et fantastisk foredrag som du kan melde deg på.

Påmelding til den profesjonelle delen av smakingen og foredraget gjør du ved å klikke på knappen nedenfor.

Påmelding for deg uten tilknytning til serveringsbransjen

Dette foredraget kan du melde deg på:

Kl. 14.00 Master class:
«Riesling fra Alsace, årgang 2013», smaking av riesling med Thierry Fritsch, ønolog ved CIVA. Kun for profesjonelle. Vi har begrenset antall plasser, vennligst meld deg på ved å huke av i påmeldingsskjemaet du finner lenke til nedenfor.

Når: Torsdag 29. januar 2015

Tid: kl. 13.00 - 16.00 for profesjonelle

(16.00 - 19.00 for deg uten tilknytning til serveringsbransjen)

Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo

Arrangør: The Wine Tempter

Utstillerlisten finner du under annonsen.

Utstillere:

- HUGEL & FILS SA - RIQUEWIHR
- WOLFBERGER - EGUISHEIM
- DOPFF & IRON - RIQUEWIHR
- LEON BEYER - EGUISHEIM
- DOMAINE MARC KREYDENWEISS - ANDLAU
- DOPFF AU MOULIN - BERGHEIM
- EMILE BEYER - EGUISHEIM
- DOMAINE BOECKEL - MITTELBERGHEIM
- TRIMBACH F.E. - RIBEAUVILLE
- JEAN BIECHER & FILS - SAINT-HIPPOLYTE
- DOMAINE ZIND-HUMBRECHT - TURCKHEIM
- DOMAINE BERNHARD-REIBEL - CHATENOIS
- GUSTAVE LORENTZ - BERGHEIM
- DOMAINE BARMES-BUECHER - WETTOLSHEIM
- DOMAINE WEINBACH - KAYSERSBERG
- DOMAINE MARCEL DEISS - BERGHEIM
- CAVE JEAN GEILER - INGERSHEIM
- KIENTZ RENE ET FILS - BLIENSCHWILLER
- LA CAVE DES VIGNERONS DE PFAFFENHEIM
- DOMAINE PAUL KUBLER - SOULTZMATT

 

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek
Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek

Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender
Ukens drink

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender

Øyvind Lindgjerdet gir deg her forslag til en lekker velkomstdrink med champagne og akevitt og en som passer best til desserten eller etter middagen i sofaen foran peisen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost
Ukens kake

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost

Pepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik lager du god gammeldags skinkestek
Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek

Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks
Dagens rett

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks

Tempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender
Ukens drink

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender

Øyvind Lindgjerdet gir deg her forslag til en lekker velkomstdrink med champagne og akevitt og en som passer best til desserten eller etter middagen i sofaen foran peisen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her