Sett av denne kvelden til et spennende vinarrangement hvor du får oppleve Alsaces vinskatter. Du får smake både nye og eldre årganger, og alle regionens appelasjoner og druetyper er representert.
På denne åpne smakingen kan du tilbringe tiden din ved de utstillerne du selv vil. Lær mer om vinene, opplev nye årganger av favorittene og utforske nye spennende viner. Nederst i artikkelen finner du oversikten over hvilke vinhus som er representert på dette arrangementet.
Dette får du oppleve: Utsøkte viner fra 20 vinhus fra Alsace.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Nei.
Arrangementets format: Åpen smaking der du kan smake flere hundre viner.
Dato og tid: Torsdag 29. januar 2015, kl. 16.00 – 19.00.
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.
Pris: Kroner 350 pr. person.
Master Class - "A journey into the delights of Alsace wines"
Denne aftenen har du også mulighet til å lære ytterligere om Alsace gjennom en Master Class med Marianne Johnsen fra Feinschmecker.
Tidspunkt kl. 16.00 - 17.00. Kun 60 plasser. Du kan melde deg på til denne lærerike og populære timen her:
Dette får du oppleve: Utsøkte viner fra 20 vinhus fra Alsace + Master Class kl. 16.00 - 17.00.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Nei.
Arrangementets format: Åpen smaking med flere hundre viner + egen Master Class-smaking.
Dato og tid: Torsdag 29. januar 2015, kl. 16.00 – 19.00 (Master Class kl. 16.00 - 17.00).
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.
Pris: Kroner 375 pr. person.
Gå ikke glipp av denne spennende smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en smakfull opplevelse!
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Julinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.
At vinplanter trenger vann, er ikke noe nytt, men med den dramatiske endringen i hvordan nedbøren faller i verdens vinområder, kommer til å forandre vinlanskapet betydelig.
Spisskålen er minst like enkel å kaste på grillen som pølser. Og hvis du jazzer den opp med litt krabbe og kabinett, så har du det de tre K-ene skulle stått for i en vakker verden.
Julinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.
Det er mye god mat i gode pølser, ikke minst når du gjør noe ekstra ut av dem. I denne lettvinte oppskriften (som alle kan klare) spiller pølsene en litt underordnet rolle.
At vinplanter trenger vann, er ikke noe nytt, men med den dramatiske endringen i hvordan nedbøren faller i verdens vinområder, kommer til å forandre vinlanskapet betydelig.