Verden rundt med Smirnoff

2Som en del av det globale Smirnoff Experience-programmet har Smirnoff rekruttert ti konsumenter som skal bruke ett år på å finne det beste og mest originale nattelivet i verden.
Redaksjonen
05 September 2007 - 14:53

Ti konsumenter får altså feste verden rundt - året rundt - i Smirnoff Ten.
 
Opplevelsene deres blir dokumentert løpende gjennom video, blogg, bilder og artikler på www.smirnoff.com. Dessuten har Smirnoff inngått en avtale med YouTube, som også skal rapportere fra den eventyrlige reisen.
 
Flere år
Smirnoff Ten er en del av Smirnoff Experience - en verdensomspennende satsning for å hylle Smirnoffs utspring og originalitet. Etter planen skal kampanjen foregå over flere år og omfatter en rekke ulike events med alt fra eksklusive arrangementer og utstillinger til originale cocktailopplevelser.
 
Milepæler
Hovedbyene det første året er Moskva, Shanghai, Paris og New York, alle viktige milepæler i Smirnoffs historie. Det første eventet finner sted i Moskva i slutten av september med blant annet en unik konsert med den britske gruppen Faithless med Moskvafilharmonien. Hvert event kommer også til å omfatte Smirnoff signaturcocktails og nye, kreative måter å servere drinker på.   
 
Fra bakgård til suksess
Smirnoff har tatt steget fra å være et lite destilleri i Moskva til å bli verdens mestselgende premiumbrennevin.
 
- Med Smirnoff Experience skal vi fremheve varemerkets originalitet og utspring ved å by våre konsumenter verden over på unik underholdning, spennende møter og opplevelser, sier Niklas Minken, Brand Manager for Smirnoff hos Diageo Norge.
 
Konkurranse
I Norge blir det avholdt en egen bartenderkonkurranse til høsten, der de beste får bli med til en av disse byene:
 
Moskva september 2007
Der skal det blant annet holdes en konsert med den britiske gruppen Faithless som har hatt internasjonal suksess og er kjent sin liveopptredener. Faithless kommer til å by på en unik konsert da de for første gang skal spille live sammen med Moskvafilharmonien.
 
Shanghai januar 2008
Etter Moskva fortsetter reisen til Shanghai, ett av Smirnoffs viktigste eksportmarkeder i den første perioden. Dette var stedet der Vladimir Smirnoff sikret Smirnoffs gjenopplivelse etter den russiske revolusjonen.
 
Paris mai 2008
Fra Shanghai kommer Smirnoff Experience til å ta turen videre til Paris dit Vladimir Smirnoff flyttet fra Russland etter revolusjonen.

New York september 2008
Det første året av Smirnoff Experience kommer til å avsluttet på spektakulært vis i New York, byen der Smirnoff fikk fotfeste på det amerikanske markedet.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie
+

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie

Etter snart tre tiår med eksplosiv vekst er Etna DOC på vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme får økt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin
+
Mat og vin i kombinasjon

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin

Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strøk.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Heldig er den som kan plukke solbærene selv - og her er oppskriftene

Solbær er noe av det sunneste du kan spise av bær, og de norske hage-solbærene er i verdensklasse. La dem for all del ikke bli fuglemat.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Når du blander norske jordbær i en caipirinha, møtes det beste fra to verdener
Ukens drink

Når du blander norske jordbær i en caipirinha, møtes det beste fra to verdener

Caipirinha er Brasils nasjonaldrink - og derfor velegnet for sommersesongen. Med norske jordbær blir smaken sublim.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie
+

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie

Etter snart tre tiår med eksplosiv vekst er Etna DOC på vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme får økt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin
+
Mat og vin i kombinasjon

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin

Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strøk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene
+
Godbiter i pollisten

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene

Men vi gir ikke slipp på friskhet og all moderasjon hva alkohol angår. Selv dette kan solsvidde Priorat stille opp med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget
+
Ukens vin

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget

Denne hvitvinen har nemlig alle kvalitetene vi leter etter, og det til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage
Dagens rett

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage

Laks dekket med nøtter på en smaksrik sopp-vinaigrette er mye raskere å lage enn du kanskje tenker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Heldig er den som kan plukke solbærene selv - og her er oppskriftene

Solbær er noe av det sunneste du kan spise av bær, og de norske hage-solbærene er i verdensklasse. La dem for all del ikke bli fuglemat.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her